U želji da naši korisnici spremno dočekaju sve novosti u 2024. te da im osiguramo sve potrebne informacije za kvalitetno poslovanje i tijekom zimskih mjeseci na početku godine pripremili smo niz različitih i zanimljivih sadržaja. Riječ je o edukacijama koje se odnose na rad u našim aplikacijama, ali i edukacijama koje su namijenjene i onima koji još ne rade u SPI sustavu.

Naši su stručnjaci tako obradili brojne teme od uredskog poslovanja, preko obračuna plaća i drugog dohotka do evidencije imovine i godišnjih financijskih izvještaja. Među njima je značajno za izdvojiti četiri konzultantska savjetovanja koja se odnose na specifikaciju nepovezanih uplata, vođenje upravih postupaka ZUP IT, izjavu o fiskalnoj odgovornosti za trgovačka društva, ali i za JLP(R)S, njihove korisnike i korisnike državnog proračuna.

Sve naše edukacije odvijat će se uživo u Zagrebu i Splitu ili pak online putem ZOOM aplikacije. Za svaku od edukacija predviđen je ograničen broj sudionika kako bi se zadržala kvaliteta predavanja i mogućnost interakcije sa svakim sudionikom, stoga se na vrijeme predbilježite za edukaciju koja će unaprijediti Vaše osobno poslovanje ili poslovanje Vašeg tima!

Linkove s više informacija i prijavnice pronađite u nastavku.

LC ŠKOLA

LC ŠKOLA: Tečaj iz osnova proračunskog računovodstva

LC STRUČNA SAVJETOVANJA

KONZULTANTSKO SAVJETOVANJE: Specifikacija nepovezanih uplata

KONZULTANTSKO SAVJETOVANJE: Vođenje upravnog postupka ZUP IT

KONZULTANTSKO SAVJETOVANJE: Izjava o fiskalnoj odgovornosti za JLPRS, proračunske korisnike JLPRS i proračunske korisnike državnog proračuna

KONZULTANTSKO SAVJETOVANJE: Izjava o fiskalnoj odgovornosti za trgovačka društva

LC EDUKACIJE

NAPREDNA OBUKA: Evidencija dugotrajne imovine – procesi u LC SPI susatvu

NAPREDNA OBUKA: Izrada i podešavanje Word predložaka za ispis rješenja/računa te predložaka i obrazaca uplatnica

NAPREDNA OBUKA: Godišnji financijski izvještaji – priprema za kraj tekuće i početak iduće godine

NAPREDNA OBUKA: Napredno korištenje uredskog poslovanja

NAPREDNA OBUKA: Ispravak obračuna plaće i drugog dohotka

NAPREDNA OBUKA: Priprema godišnjih izvještaja za profitne korisnike

NAPREDNA OBUKA: Bolovanje na teret poslodavca i teret HZZO-a

NAPREDNA OBUKA: Primjena KDX-ova u obračunu plaće i drugog dohotka

Neke od edukacija odvijat će se u nekoliko navrata pa tako primjerice edukacije vezane uz uredsko poslovanje, nakon zakazanih termina u siječnju možete potražiti i u veljači i u ožujku. Sve detalje možete pronaći u našoj rubrici LC edukacije ili u Kalendaru na naslovnici www.spi.hr.