U iduća dva mjeseca očekuju vas brojna događanja koja su pripremili naši stručnjaci iz različitih sektora. Uz brojne edukacije za naše klijente i korisnike, pripremamo i veliki LC Tech day. Riječ je o susretu IT stručnjaka unutar IN2 Grupe koji će se sastati 26. svibnja u Zagrebu. U našoj organizaciji, imat će priliku čuti brojna zanimljiva predavanja s različitim temama, razmijeniti iskustva te sudjelovati u radu dvije radionice iz područja DevOpsa-a i QA testiranja.

Kad je pak o temama riječ dotaknut ćemo se, između ostalog, modela baze podataka za ubrzan razvoj, „Off the shelf“ BI-a  i primjene IOT-a, te korištenja specifičnih tehnologija kao što su HTML Canvas, Grafana, InfluxDB, Spring Boot i AWS Fargate. 

Edukacije za klijente i korisnike

Uz veliki interni događaj, tijekom kojeg ćemo educirati naše kolege i time pridonijeti i razvoju našeg znanja, pripremamo i dva velika događaja za naše klijente i korisnike. Riječ je o prvoj ovogodišnjoj Akademiji za čelnike i pročelnike te specijalističkom seminaru na temu “Procjena vrijednosti nekretnina i naknada za izvlaštenje u 2023.”

Akademiju ćemo ovaj put održati u Zadru 24. i 25. svibnja, a obuhvatit ćemo petnaest tema iz različitih sektora poslovanja. Na predavanjima će govoriti naši, ali i gostujući stručnjaci, a kako je uobičajeno sudionici će imati priliku postavljati pitanja te međusobno razmjenjivati iskustva. Specijalistički seminar o procjeni vrijednosti nekretnina održat ćemo pak 19. svibnja i to u Zagrebu. Jedna od nezaobilaznih tema na seminaru bit će dakako i utjecaj inflacije na procjenu vrijednosti nekretnina.

Dakako, u svibnju i lipnju očekuje vas još 11 različitih edukacija koje ćemo održati uživo u našim poslovnim centrima ili online, putem ZOOM-a. Za svaku od edukacija predviđen je ograničen broj sudionika kako bi se zadržala kvaliteta predavanja i mogućnost interakcije sa svakim sudionikom, stoga se na vrijeme predbilježite za edukaciju koja će unaprijediti Vaše osobno poslovanje ili poslovanje Vašeg tima!

Linkove s više informacija i prijavnice pronađite u nastavku.

AKADEMIJA ZA ČELNIKE I PROČELNIKE: Ograničenja, obveze i izazovi u upravljanju lokalnim jedinicama

SPECIJALISTIČKI SEMINAR

SPECIJALISTIČKI SEMINAR: Procjena vrijednosti nekretnina i naknada za izvlaštenja 2023.

STRUČNA SAVJETOVANJA

KONZULTANTSKO SAVJETOVANJE: Specifikacija nepovezanih uplata

NAPREDNE OBUKE

NAPREDNA OBUKA: Integrirani sustav Salda konti i glavna knjiga (proračunska)

NAPREDNA OBUKA: Mali alati u aplikaciji Računovodstvo proračuna i najčešće pogreške u računovodstvenom evidentiranju

NAPREDNA OBUKA: Godišnji odmori kroz kadrovsku evidenciju i obračun plaće

NAPREDNA OBUKA: Usklađenje i kontrola podataka kao priprema za što kvalitetniju i jednostavniju izradu financijskih izvještaja

NAPREDNA OBUKA: Sustav praćenja i naplate obrade potraživanja 

NAPREDNA OBUKA: Poslovni procesi u sustavu riznice – od ideje do realizacije 

NAPREDNA OBUKA: Rezultati – izračun po izvorima, zakonska korekcija i raspodjela rezultata

NAPREDNA OBUKA: Priprema polugodišnjih financijskih izvještaja

NAPREDNA OBUKA: Usklađenje podataka između nadležnog proračuna i proračunskih korisnika