Karijere - LIBUSOFT CICOM d.o.o.

Zapošljavamo...

...iznimne ljude koje iznimno cijenimo

Zašto raditi u LC-u

LC više od 30 godina djeluje na zahtjevnom, brzorastućem IT tržištu, uz kontinuirani RAST prihoda, tržišnih udjela i broja zaposlenih. Važni ste nam vi – naši zaposlenici, vaša motivacija, razvoj, napredak, karijera i uspjeh, jer smo svjesni da možemo rasti samo ako RASTEMO ZAJEDNO.

Želiš izazovan i dinamičan posao u kreativnom timu i okolini koja je fokusirana na kvalitetu i razvoj novih tehnologija? Poslu pristupaš s entuzijazmom i strašću? Uživaš raditi u tvrtci koja cijeni inovativnost i predanost? Tražiš opuštenu i prijateljsku radnu okolinu u kojoj možeš razvijati svoje osobne i profesionalne vještine? Ako se pronalaziš u ovom opisu, budi korak ispred, LIBUSOFT CICOM je kompanija u kojoj možeš ostvariti svoje želje i ambicije.

Jedna smo od najvećih IT tvrtki u Hrvatskoj s više od 150 zaposlenih u Zagrebu i poslovnicama diljem Hrvatske. Razvijamo vlastita poslovna rješenja koja koristi više od 1400 zadovoljnih korisnika. Pogledajte naše natječaje i pronađite se kod nas.

Otvorene pozicije

Selekcijski postupak

Zainteresirane kandidate vodimo u našoj bazi kandidata, te u slučaju otvorenog radnog mjesta zovemo na selekcijski intervju koji se sastoji od HR dijela na kojem kroz razgovor upoznajemo kandidata, njegova dosadašnja iskustva, očekivanja i motivaciju. Također, ako tražimo određeno radno iskustvo i stručne vještine, iste provjeravamo na stručnom dijelu intervjua u pismenoj ili usmenoj formi.Po potrebi dogovaramo drugi krug selekcijskog razgovora s užim krugom kandidata ili odabranom kandidatu šaljemo ponudu za zasnivanje radnog odnosa. Budite iskreni, otvoreni, prirodni, budite SVOJI – cijenimo vašu individualnost, otvoreni smo i fleksibilni te se veselimo novim članovima naših timova.

Male stvari koje čine veliku razliku

Mi u LC-u  usmjereni smo na ono VIŠE na svim područjima rada – to je ono što čini našu razliku među ostalima. Za nas je bitan balans u davanju i primanju. Puno dajemo jer puno očekujemo i dobivamo. Pogodnosti za naše kolege nisu samo prazne fraze. Zaista se trudimo da su dio naše kulture. One su promjenjive jer rastemo, učimo i nismo isti kakvi smo bili jučer.

RADNO VRIJEME
S velikim respektom odnosimo se prema vremenu, jer vrijeme je jedina stvar koju ne možemo kontrolirati; ne možemo ga zaustaviti niti promijeniti. Stoga, kako bismo izvukli maksimum od vremena i pritom se dobro osjećali, naše radno vrijeme je fleksibilno tako da se stigneš i privatno organizirati. Za tebi važne dane, kao prilikom sklapanja braka ili rođenja djeteta, računaj na tri slobodna dana. Slobodni dan možeš uzeti i ako se seliš i daruješ krv. A plaćeni dopust osiguravamo svim roditeljima kako bi uz svoje mališane bili prvog dana vrtića ili prilikom polaska u prvi razred.

USAVRŠAVANJE
“Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki”, kazao je Aristotel. Kod nas si siguran da ćeš vrlo često jesti slatke plodove znanja jer imaš mogućnost pohađati in-house radionice, dobiti stručnu literaturu za učenje, ići na edukacije, seminare i konferencije ili polagati certifikate. Iz naših cipela govoreći, za fakultet i postdiplomski nikad nije kasno i ovdje imaš našu full podršku! Uz to i sami organiziramo konferenciju LC Tech day na kojoj okupljamo predstavnike IT sektora te se educiramo, družimo i razmjenjujemo iskustva. 

RAZVOJ
S ponosom, glasno i jasno kažemo kako kod nas ne postoji strah od neuspjeha. Postoji samo povratna informacija. Ok, priznajemo da je najduže putovanje ono unutar sebe. Ali zato unutar LC možeš putovati i  napredovati vertikalno (hijerarhijski) ili pak horizontalno (internom promjenom karijere i prelaskom u različite sektore), možeš dobiti vrhunskog mentora ili pak postati vrhunski mentor. Nudimo ti široke mogućnosti učenja s raznim tehnologijama, a pružamo i mogućnost internog coachinga. 

 

NAGRADE
Da, da, da, znamo da ‘nije u šoldima sve’, no oni nam olakšavaju život i neke si stvari možemo ekstra priuštiti. Stoga, osim redovne plaće (redovne podvlačimo) računaj i na: regres, božićnicu, novčanu nagradu za proslavu jubilarke u firmi i nagradu za dobro poslovanje firme. I to nije sve! Možeš dodatno zaraditi i preko sustava davanja preporuka!

PRAVNO I FINANCIJSKO SAVJETOVANJE
Mi u LC-u uzdamo se u svoje snage. Svi smo tu kako bismo si pomogli i najbolje profitirali u životnim situacijama.  Naše slavne pravne stručnjake  iz Odjela pravnih poslova možete pitati za pravni savjet, a stručnim kolegicama iz Odjela računovodstva i financija možete se obratiti za savjet iz njihove domene.

DJECA
Ovdje ćemo vam odati jednu tajnu: mi obožavamo darivanje i darivati. U prosincu opako ulazimo u „božićnu euforiju“, pa u darivanje obvezno uključujemo djecu zaposlenika, za koju organiziramo božićnu predstavu, božićne poklone i novčanu nagradu. Zvuči sjajno, zar ne?

ZDRAVLJE
Hej, znamo da voliš raditi jer si dio našeg tima ili ćeš tek postati, ali zdravlje je tvoje najveće bogatstvo. Naša odgovornost je da ti dajemo mogućnost, a tvoja da je maksimalno iskoristiš kako bi očuvao bogatstvo. Iskoristi sistematski pregled, trči s nama na B2B runu, igraj nogomet s kolegama na unajmljenom terenu ili vježbaj u nekom od brojnih sportskih centara koje ti osiguravamo kroz Multisport. Ako, pak, voliš vjetar u kosi i bicikliranje ništa te ne sprječava da dođeš na svojoj pili i parkiraš na BIC parkingu. I da, za eventualne „mušice u glavi“ računaj na naš HR i savjetovalište za zaposlenike koje vode naši psiholozi.

HRANA
Treba li nam išta više u životu od hrane, pića, sigurnosti, ljubavi i dobrog posla? U LC-u se trudimo da sve potrebe zadovoljimo na jednom mjestu. Bez lažne skromnosti, naše kuhinje su uvijek opremljene raznim vrstama sokova, kava, čaja, slatkim i slanim grickalicama. U našoj LC republici proglasili smo Zdravi dan svakog prvog utorka u mjesecu, kada dostavljamo svježe voće i pahuljice. 

PROSLAVE
Tko radi, zaslužio je da se i dobro zabavi. Mi volimo dobre proslave jer se uvijek nasmijemo i vrati nam se onaj duh zajedništva i povezanosti. Stoga slavimo što se sve može slaviti: Dan firme i to čak tri puta godišnje, a za božićni party imenujemo poseban organizacijski tim koji nas svake godine izbaci iz cipela.

 

Naši zaposlenici o LC-u

“Krenuo sam kao programer pripravnik, motiviran za učenje i rad. Bio sam impresioniran količinom aplikacija na čijem razvoju se kontinuirano radi. Ono što me najviše dojmilo je susretljivost radnih kolega i njihova spremnost na pomoć u svakoj situaciji. To mi je u početnim danima bio veliki poticaj za napredak, kako bih i ja jednog dana mogao pomagati drugima.”

RenatoViši razvojni programer

“Svaki radni dan nosi nešto novo i u ovom poslu nema mjesta monotoniji, ovdje je to nepoznati pojam. Rekla bih da je to za nas mlade iznimno važno jer tako možemo pokazati ono što znamo, a istovremeno stječemo i produbljujemo nova znanja i iskustva i to iz različitih područja pa tako svatko od nas ima priliku pokazati se u onome što ga najviše zanima.”

NikolinaVoditeljica tima korisničke podrške

“Radna atmosfera je jako ugodna i opuštena, a sam posao veoma fleksibilan i dinamičan te svaki dan naučim nešto novo!”

IvanRazvojni programer

„Ako si od onih koji ne vole rutinu i dosadu na poslu, nije ti problem učiti nešto novo i usavršavati svoje znanje, a sve to uz pomoć super ekipe radnih kolega i mentora, onda izdvoji par minuta, pošalji zamolbu i postani dio LC-a. Ugodna i poticajna radna sredina, mogućnosti napredovanja, dodatne edukacije i usavršavanje je dio onoga što ti LC nudi. Ono što je mene posebno oduševilo je timski rad i činjenica da će ti uvijek netko od kolega pomoći, a druženje, zajedničke kave, ručak i puno smijeha je ono što ti sigurno neće nedostajati“

InesViši specijalist korisničke podrške

Nakon više od 13 godina rada, Libusoft mi je postao kao drugi dom, a za neke kolege i poslovne suradnike mogu reći da su mi prijatelji. Rad u LC-u je sve samo ne monoton, svaki dan je ispunjen novim izazovima. Drago mi je što sam dio ekipe koja omogućuje našim korisnicima da uvijek budu korak ispred

DenisViši specijalist korisničke podrške i voditelj poslovnog centra

Nisam mogao ni pojmiti mogućnosti koje pruža rad u LC-u. Neovisno želite li razvijati tehničke, komunikacijske ili prezentacijske vještine, ondje postoji mjesto za vas. Posebno me ispunjava činjenica da razvojem aplikacija i radom s našim mnogobrojnim korisnicima uistinu imamo mogućnost utjecati na boljitak društva u cjelini. Prekrasno je raditi s toliko kvalitetnih i motiviranih kolega.

VedranVoditelj Odjela uredskog poslovanja

Raditi u LC-ovom okruženju je vrlo ugodno te vrijeme leti. Uz dobar kolektiv ovdje dobivamo priliku za širenje znanja te profesionalno usmjerenje. Ima i prilika za napredovanje tako da nećete uvijek stajati na istom mjestu. Ovdje se također jako dobro jede i zabavlja na zajedničkim druženjima tako da do njih odbrojavamo dane i križamo datume na kalendaru.

 

NikolaViši konzultant prodaje

U LC-u je ugodno i opušteno radno okruženje i kolege se jedne prema drugima odnose prijateljski neovisno o poziciji na kojoj su. Uz mogućnost napretka uvijek postoji i mogućnost dodatne edukacije, a posao je vrlo dinamičan i fleksibilan. LC je odlična prilika za sve one kojima je bitno da posao nije monoton. Uz to, u LC-u ćeš upoznati novu dimenziju timskog rada i ostvarenja zajedničkih ciljeva. 

JosipaMlađi tester programa

Ovdje uvijek imaš poticaj za novo učenje i usavršavanje, LC je uvijek spreman podržati obrazovanje u dijelu koji nas interesira što smatram da je bitno za svakog pojedinca. Timski rad je jedna od najvećih kvaliteta i kolege koju su uvijek tu kada ti treba pomoć.

MarinaImplementator

LC HR team

Ekipa s kojom se prvom susrećete u LC-u je HR tim – kompetentne i stručne osobe koje ni u jednom trenutku ne smetnu s uma da ne postoje dvije iste osobe ni dvije iste pozicije, pa će svakom kandidatu pristupiti individualno. One znaju kako želje, očekivanja, mogućnosti i osobnost svakog pojedinca postaviti na pravo mjesto. HR tim LC-a je tu za vas… (i za LC)

Mateja Lukačević, Služba ljudskih potencijala

Ena Domitrović, Služba ljudskih potencijala

Ema Vugrinec, Služba ljudskih potencijala

HR Blog – zanimljive teme, osvrti, razmišljanja, analize…

  • LC karijere
  • Lc karijere