Zapošljavamo...

...iznimne ljude koje iznimno cijenimo

Zašto raditi u LC-u

LC djeluje već 28 godina na zahtjevnom, brzorastućem IT tržištu, uz kontinuirani RAST prihoda, tržišnih udjela i broja zaposlenih. Važni ste nam vi – naši zaposlenici, vaša motivacija, razvoj, napredak, karijera i uspjeh, jer smo svjesni da možemo rasti samo ako RASTEMO ZAJEDNO.

Želiš izazovan i dinamičan posao u kreativnom timu i okolini koja je fokusirana na kvalitetu i razvoj novih tehnologija? Poslu pristupaš s entuzijazmom i strašću? Uživaš raditi u tvrtci koja cijeni inovativnost i predanost? Tražiš opuštenu i prijateljsku radnu okolinu u kojoj možeš razvijati svoje osobne i profesionalne vještine? Ako se pronalaziš u ovom opisu, budi korak ispred, LIBUSOFT CICOM je kompanija u kojoj možeš ostvariti svoje želje i ambicije.

Jedna smo od najvećih IT tvrtki u Hrvatskoj s preko 130 zaposlenih u Zagrebu i poslovnicama diljem Hrvatske. Razvijamo vlastita poslovna rješenja koja koristi preko 1200 zadovoljnih korisnika. Pogledajte naše natječaje i pronađite se kod nas.

Otvorene pozicije

LC kao poslodavac

U tvrtci LIBUSOFT CICOM d.o.o. razvijamo vlastita aplikativna rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva, a obzirom na širok raspon znanja i certifikata naših djelatnika svojim korisnicima nudimo i konzultantske usluge, kao i usluge projektiranja i implementacije info-sustava. Tražimo zaposlenike koji razumiju poslovne potrebe naših korisnika i koji su ih pomoću poslovnih i IT znanja sposobni učinkovito rješavati. Cijenimo stalnu želju za učenjem, sposobnost samostalnog i cjelovitog savladavanja poslovnih izazova, logičke i analitičke sposobnosti, poznavanje stranih jezika i sposobnost pisanja tekstova, strpljivost u radu s ljudima te upornost, nepopustljivost, točnost i preciznost.

NAGRADE

regres, božićnica, projekti, radni staž, poslovanje firme, voditeljstvo, program preporuka

USAVRŠAVANJE

fakultet, postdiplomski, in-house radionice, seminari i literatura

ZDRAVLJE

sistematski pregled

RADNO VRIJEME

fleksibilno radno vrijeme, rad od kuće, mogućnost rada u drugim poslovnicama

DJECA

pokloni, novac, predstava

HRANA

piće, grickalice, kava

RAZVOJ

interna mogućnost napredovanja, široke mogućnosti učenja – razne tehnologije, mentorstvo

PROSLAVE

rođendani, dani firme, božićni party

OKRUŽENJA

njegujemo obiteljske vrijednosti

LC HR team

Ekipa s kojom se prvom susrećete u LC-u je HR tim – kompetentne i stručne osobe koje ni u jednom trenutku ne smetnu s uma da ne postoje dvije iste osobe ni dvije iste pozicije, pa će svakom kandidatu pristupiti individualno. One znaju kako želje, očekivanja, mogućnosti i osobnost svakog pojedinca postaviti na pravo mjesto. HR tim LC-a je tu za vas… (i za LC)

LC Služba ljudskih potencijala Adriana Bandalo

Adriana Bandalo, voditeljica Službe ljudskih potencijala

LC Služba ljudskih potencijala Kosjenka Jerman

Kosjenka Jerman, Služba ljudskih potencijala

Selekcijski postupak

Zainteresirane kandidate vodimo u našoj bazi kandidata, te u slučaju otvorenog radnog mjesta zovemo na selekcijski intervju koji se sastoji od HR dijela na kojem kroz razgovor upoznajemo kandidata, njegova dosadašnja iskustva, očekivanja i motivaciju. Također, ako tražimo određeno radno iskustvo i stručne vještine, iste provjeravamo na stručnom dijelu intervjua u pismenoj ili usmenoj formi.Po potrebi dogovaramo drugi krug selekcijskog razgovora s užim krugom kandidata ili odabranom kandidatu šaljemo ponudu za zasnivanje radnog odnosa. Budite iskreni, otvoreni, prirodni, budite SVOJI – cijenimo vašu individualnost, otvoreni smo i fleksibilni te se veselimo novim članovima naših timova.

  • LC karijere
  • Lc karijere