Zbog iznimno velikog broja upita, a u želji da našim korisnicima na vrijeme osiguramo sve potrebno za poslovanje u skladu s novim zakonskim propisima, odlučili smo organizirati i dodatni specijalistički seminar, ovaj put u obliku webinara na kojem ćemo dati sve odgovore vezane uz poslovanje u lokalnoj riznici. Webinar ćemo održati putem Teamsa 12. srpnja 2024.

Kako uspješno uspostaviti riznicu, koji su dokumenti za to potrebni i koje su bitne predradnje ključna su pitanja na koje ćemo dati odgovor. Webinar je namijenjen korisnicima LC SPI rješenja, odnosno proračunskim korisnicima jedinica lokalne područne (regionalne) samouprave, a vodit će ga naša konzultantica Maja Štargl Ugljar.

Napominjemo da na webinaru nećemo prolaziti procese sa strane nadležnog proračuna s obzirom da se seminar na tu temu održava 26.06. u Hotelu Antunović.

Više detalja i prijavnicu za webinar 12. srpnja pronađite u nastavku teksta…

Vrijeme: 12. srpnja 2024. od 9,30 do 13 sati

Mjesto: Teams (online)

Predavač: Maja Štargl Ugljar, Libusoft Cicom

Sadržaj:

  • prekršajne odredbe neuspostavljanja riznice u zakonskom roku
  • savjeti za uspostavljanje pune riznice tj. jedinstvenog računa
  • preduvjeti za uspostavljanje jedinstvenog računa
  • kako započeti i koliko vam treba vremena

 

NAPOMENA!

Cijena specijalističkog seminara online za korisnike LC SPI rješenja iznosi 120,00 eura +PDV po korisniku, no za webinar “Ukidanje transakcijskih računa i ulazak u sustav riznice za proračunske korisnike – zašto, kako i kad?!” nudimo promotivnu cijenu koja za svakog sudionika pojedinačno iznosi 80,00 eura+PDV. Podsjećamo još jednom da je namijenjen isključivo korisnicima LC SPI rješenja.

PRIJAVNICA: