O nama - LIBUSOFT CICOM d.o.o.
Libusoft Cicom o nama

O nama

Sve što možemo učiniti za vas

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička i konzultantska tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja za informatizaciju procesa poslovanja. Dio smo globalne svjetske softverske grupacije Constellation Software Inc., kao i Juniper grupe te IN2 grupe. 

LC iza sebe ima 30 godina uspješnog poslovanja, a zahvaljujući našem znanju i  stručnosti naša programska rješenja danas koristi više od 1400 korisnika. Ponosni smo i na činjenicu da smo predvodnik digitalizacije javne uprave u Hrvatskoj te da je u IT sustavu svakog hrvatskog pametnog grada, županije i općine barem jedno LC rješenje. Uz vlastita programska rješenja, klijentima osiguravamo projektiranje, implementaciju i povezivanje opreme potrebne za uspješno funkcioniranje informatičkog sustava, te uslugu sistemsko-tehničke podrške. Također, nudimo – pomoć u upravljanju nekretninama, vođenju financija, organizaciji procesa u lokalnoj samoupravi, učinkovitoj naplati potraživanja, provedbi javne nabave, a organiziramo i savjetodavne radionice za tumačenje novih propisa.

Misija i vizija

MISIJA – Razvijati vlastita IT rješenja, pružati cjelovitu tehničku i poslovnu podršku korisnicima i biti  im ključan partner u procesu digitalizacije.

VIZIJA – Stalnim ulaganjem u stručnost naših djelatnika, te pružanjem vrhunske usluge našim korisnicima, postati regionalni lider na području ‘smart government’  i standardnih poslovnih rješenja.

CILJ – Biti najuspješnija informatička tvrtka u odabranom poslovnom području kroz ostvarivanje kvalitete proizvoda, stalnog razvoja, najboljeg omjera funkcionalnosti i cijene te dobrog odnosa s korisnicima.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST – Primarni cilj u kvalitetnoj izgradnji društvene odgovornosti LC-a je stvaranje povjerenja i vjerodostojnosti među zaposlenicima, korisnicima i širom društvenom zajednicom.

Vrijednosti koje njegujemo i potičemo

Naše vrijednosti podupiru našu viziju kompanije u kojoj se ugodno osjeća i radi, koja pruža mogućnosti učenja i usavršavanja, zanimljive izazove i koja svojim rezultatima dokazuje uspješnost zaposlenicima i partnerima. Naše vrijednosti oblikuju našu kulturu i odražavaju sve što nam je važno, srž su identiteta naše kompanije i okosnica u nastojanju ostvarivanja naših poslovnih ciljeva.

Timski rad

Dijelimo svoje znanje, vještine i iskustvo i time se ujedinjujemo u izniman tim. Pobjeđujemo kao tim i živimo kao tim.

Međuljudski odnosi

Pomažemo u kreiranju okruženja koje njeguje suradnju, otvorenu komunikaciju i entuzijazam. Potičemo ponašanja koja stvaraju pozitivnu radnu atmosferu i brinemo jedni o drugima

Odnos s korisnicima

Za naše korisnike pomičemo granice. Njegujemo lojalnost i stručnost, dajući im do znanja da smo tu za njih kako bismo im olakšali poslovanje. 

Profesionalnost

Svjesni smo da korisnici, kolege i tvrtka ovise o tome kako mi kao pojedinci izvršavamo svoje zadatke jer to odražava naš uspjeh. Odgovorni smo za ono što činimo i što ne činimo.

Razvoj i napredovanje

Usmjereni smo na izvrsnost i entuzijastični u učenju i razvoju stručnih kompetencija. Težimo napredovati na svim razinama i vjerujemo da svatko ima potencijal i odgovornost za vlastiti razvoj. 

LIBUSOFT CICOM d.o.o. za informacijske tehnologije

LIBUSOFT CICOM d.o.o. za informacijske tehnologije, Remetinečka cesta 7a (Kajzerica), 10020 Zagreb

Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS 080144501
OIB 14506572540, PDV broj HR14506572540
Poslovni račun HR4123600001101337826 kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb
Temeljni kapital: 26.550,00 €, uplaćen u cijelosti
Vrsta vlasništva: privatno vlasništvo
Direktor: dr. sc. Marko Ignjatović; Prokurist: Martina Kobilar Kantoci

Izjava o ne/postojanju sukoba interesa za neobveznike Zakona o javnoj nabavi

 

Naši partneri