Brojni zainteresirani okupili su se ovoga tjedna u hotelu Antunović u Zagrebu na LC-ovom specijalističkom seminaru na kojem su naši stručnjaci pokazali kako bi uredsko poslovanje trebalo funkcionirati nakon 1. siječnja 2023. Naime, od tada bi prema novoj Uredbi o uredskom sve državne i javne institucije trebale uvesti digitalno uredsko poslovanje.

Njime se, između ostalog, mijenja način komunikacije te komunikacija elektroničkim putem postaje primarna. Mijenja se i ustroj te način rada pisarnice, uvode digitalni dokumenti, digitalni potpis i pečat, a papirno vođenje evidencije odlazi u povijest. Sve te zahtjeve ispunjava naše SPI Uredsko poslovanje, cjelovito programsko rješenje čije su dobrobiti prepoznali naši brojni korisnici.

Besplatne radionice

Nakon velikog interesa za seminar, a u želji da svim korisnicima SPI Uredskog poslovanja osiguramo kvalitetan prijelaz, odgovorimo na eventualna pitanja i pomognemo im riješiti sve izazove, za njih smo u naredna dva mjeseca (od 5. prosinca 2022.) organizirali niz besplatnih edukacija. Edukacije će se odvijati putem platforme ZOOM svakog ponedjeljka i trajat će dva sata.

Naši će stručnjaci tom prilikom korisnicima objasniti sve poslovne procese koji se odvijaju u SPI Uredskom poslovanju. Tako ćemo se baviti brojčanim oznakama i predlošcima, e-potpisima, otpremom pošte, urudžbiranjem, obvezom Uredbe spram komunalnih poduzeća.

Detalji o besplatnim radionicama te prijavnice nalaze se na našem webu www.spi.hr na stranici LC edukacije.

Prijaviti se možete i klikom na niže navedene poveznice:

RADIONICA ZA UREDSKO POSLOVANJE: Brojčane oznake i predlošci

RADIONICA ZA UREDSKO POSLOVANJE: Otprema pošte

RADIONICA ZA UREDSKO POSLOVANJE: Uredba i komunalna poduzeća

RADIONICA ZA UREDSKO POSLOVANJE: Urudžbiranje i slanje e-mailom

RADIONICA ZA UREDSKO POSLOVANJE: e-Potpisi

RADIONICA ZA UREDSKO POSLOVANJE: Rad s predmetima

Uredsko-poslovanje.pdf