SPI Uredsko poslovanje LC-ovo je najtraženije programsko rješenje unatrag nekoliko mjeseci. Samo u posljednja tri mjeseca implementirali smo ga u poslovanje više od 230 korisnika, koji su prepoznali prednosti i kvalitete našeg proizvoda. U želji da suvereno zakorače u svijet digitalizacije i pritom brzo i jednostavno svladaju sve eventualne izazove, za korisnike smo organizirali edukacije, osigurali im potrebnu stručnu pomoć te izvor na kojem u svakom trenutku na raspolaganju imaju sve informacije – web stranicu Kutak za uredsko.

Podsjetimo, SPI Uredsko poslovanje osigurava sve potrebno za digitalizaciju uredskog poslovanja – od potreba pisarnice i pismohrane, preko ovjere digitalnim potpisom i kontrole kolanja dokumenta do njegovog arhiviranja u digitalnom obliku. U skladu je s novom Uredbom o uredskom poslovanju i ostalim vezanim propisima, a korisnicima ubrzava procese rada, smanjuje troškove, osigurava im kvalitetno praćenje rokova i mjesto među onima koji postižu odlične rezultate. Sve detalje o SPI Uredskom poslovanju svakodnevno možete potražiti OVDJE.

Regionalna druženja

Dodajmo ovome da nam je digitalizacija poslovanja bila i glavna tema druženja u Varaždinskoj, Međimurskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Osječko-baranjskoj županiji. Ondje smo okupili veliki broj zainteresiranih te im prezentirali potrebne preduvjete za uspostavu novog oblika poslovanja, pojasnili način prelaska iz starog oblika poslovanja u novi, ali i upozorili na sve izazove koje donosi digitalna komunikacija. Naš pravni konzultant Vedran Vukobrat i voditelj poslovnog rasta Mladen Lovrić odgovorili su na brojna pitanja sudionika druženja s kojima su ujedno razmijenili zanimljiva iskustva.

Fotografije druženja možete pronaći u galeriji, a mi se još jednom zahvaljujemo svima koji su se družili s nama te dakako onima koji su nam i ukazali povjerenje i odlučili ući u svijet digitalizacije uz SPI Uredsko poslovanje.