Za sredinu lipnja organizirali smo naprednu obuku tijekom koje ćemo polaznicima pojasniti nedoumice oko izračuna rezultata po izvorima financiranja i razjasniti razlike zakonske korekcije i raspodjele rezultata. Obuka je namijenjena svim korisnicima proračunskog računovodstva.

Vrijeme održavanja: 16. lipanj 2023. u trajanju od 10:00-13:00 sati

Mjesto održavanja: ZOOM

Predavač: Maja Štargl Ugljar

Sadržaj: 

Krajem svake proračunske godine potrebno je odraditi određene korekcije u rezultatima. Rezultate, osim što razvrstavamo po kategoriji na rezultat poslovanja, rezultat od nefinancijske imovine i rezultat od financijske imovine, moramo rasporediti i po izvorima financiranja poštujući ograničenja po Zakonu o proračunu. Međutim, prije tih radnji potrebno je završiti zakonsku korekciju rezultata, provjeriti podatke i izvršiti eventualna usklađenja preko rezultata. Na radionici ćemo dati odgovore na pitanja i pojasniti nedoumice oko formiranja rezultata.

NAPOMENA:

Cijena za sudjelovanje na naprednoj obuci – online iznosi po sudioniku 120,00 eura+ PDV
Za korisnike LC SPI rješenja cijena po sudioniku iznosi 60,00 eura + PDV

Plaćanje se obavlja po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.
Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.

Ako je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.

PRIJAVNICA: