Libusoft Cicom ovaj je tjedan po 12. put sudjelovao na Liderovoj konferenciji „48 sati gradonačelnika“, koja već tradicionalno okuplja gradonačelnike i načelnike te poduzetnike kako bi uspostavili poslovne veze i zajedničkim snagama omogućili daljnji razvoj gradovima i općinama.

Na konferenciji, koja se ovaj put održala u Zadru, kao tvrtka predvodnik digitalizacije javne uprave u Hrvatskoj, predstavnicima lokalnih jedinica prezentirali smo najnovije trendove i rješenja za digitalizaciju javne uprave.

Drugog dana konferencije „48 sati gradonačelnika“ predsjednik Uprave LC-a Marko Ignjatović sudjelovao je na panelu Digitalno i transparentno na kojem su teme bile otvoreni grad i koristi koje donosi za građane te lokalne jedinice samouprave. Ondje je predstavio LC-ovu Platformu Otvoreno kao proizvod uz pomoć kojeg se jednostavnije digitaliziraju procesi te uz koji svaka uprava postaje otvorena prema građanima, a njen rad postaje transparentan.

Što sve nudi Platforma Otvoreno

Podsjetimo, platforma Otvoreno jednostavno je informatičko rješenje koje se sastoji se od 12 različitih servisa. Građanima pružaju usluge koje se odnose na informiranje i komunikaciju s gradskim službama, te uvid u funkcioniranje grada, županije ili općine. Jednostavna je za pristup i može joj se pristupiti preko računala, tableta i smartfona.

Detalje o Platformi Otvoreno i načinu njenog rada te mogućnosti uspostave sudionici konferencije mogli su doznati i od LC-ove ekipe prodaje, a želite li i Vi više detalja možete ih potražiti na našoj stranici LC Platforma Otvoreno.