Naš predsjednik Uprave Marko Ignjatović gostovao je u podcastu časopisa Komunal. Govorio je o nedavnom ulasku LC-a u veliku kanadsku softversku obitelji Constellation Software Inc. i samim tim u grupacije Juniper i IN2 te o njihovom utjecaju na budući rad tvrtke.

U razgovoru je naglašeno kako ulazak u veliku softversku obitelj pridonosi općenito LC-ovom razvoju i poboljšanju kvalitete proizvoda i usluga, te da tvrtka sada iza sebe ima dodatnu korporativnu snagu koja pruža sigurnost, kako zaposlenicima tako i klijentima.

Noviteti i prednosti naših proizvoda

Riječi je bilo i o proizvodima SPI GIS i KOMIS, koje LC nudi korisnicima u komunalnom sektoru, pri čemu je su naglašena rješenja uz pomoć kojih komunalne tvrtke kvalitetnije posluju i postižu bolje rezultate. Marko Ignjatović tako je konkretno opisao kako se uz pomoć LC-ovog sustava mogu detektirati točke koje bi trebalo doraditi da bi se primjerice riješio jedan od velikih problema kao što su gubici vode u mrežama.

Najavljeni su i noviteti na Platformi Otvoreno koja će kroz nekoliko mjeseci postati, kako je kazao naš predsjednik Uprave, „još učinkovitija i građanima dati jedan ljepši prikaz gradskih ureda i digitalnog ulaza u gradsku upravu“.

Očekivanja i razvoj 2023.

„U idućoj godini ponudit ćemo nove verzije naših rješenja, očekujte nove konferencije i radit ćemo još jače i trudit ćemo se biti još bolji. Tu su i dvije velike promjene, jedna je uvođenje eura, jedna od rijetkih velikih promjena unatrag 30 godina, i imamo novu Uredbu o uredskom poslovanju, koja će zahvatiti većinu naših korisnika. To su suštinske promjene, tako da ćemo se sigurno njima baviti prvi dio godine.

Za naše kolege naravno tu su što bolji uvjeti i što bolja atmosfera. Očekujemo porast broja kolega, korisnika, a tu su i potencijalne akvizicije. Tako da 2023. gledajući svijet i situaciju možda neće biti najbajnija, ali mi od nje puno očekujemo“, kazao je naš predsjednik Uprave.

Pozivamo vas da pogledate cijeli podcast: