U posljednjem mjesecu prošle godine zabilježili smo 82 posto više polaznika naših edukacija nego li u prosincu 2021. godine. Najveći interes dakako bio je za edukacije uredskog poslovanja. Dodamo li im polaznike koji su radionice za uredsko polazili i u siječnju možemo reći da su naši stručnjaci znanje za poslovanje po novim pravilima Uredbe prenijeli na čak 1740 polaznika edukacija. Najposjećenija radionica bila je ona vezana uz e-potpis koju smo zbog velikog interesa organizirali u dva navrata, dok je druga po posjećenosti bila radionica na temu urudžbiranja i slanja e-maila, a treća ona vezana uz rad s predmetima.

Radionice za uredsko poslovanje provodili smo online putem, no ostale radionice naši stručnjaci su uz platformu ZOOM provodili i uživo u Zagrebu te u LC-ovim poslovnicama.  Najviše zainteresiranih u tom dijelu bilo je na tematiku vezanu uz uvođenje eura te obračune koji se provode na prijelazu godine. No, zanimanja je bilo i za druge računovodstvene tematike te savjetovanje naših stručnjaka vezano uz Zakon o radu.

O uredskom i na edukacijama u veljači

LC je i za veljaču pripremio brojne edukacije od kojih su još dvije posvećene uredskom poslovanju. Tako sve zainteresirane očekuje napredna obuka vezana uz korištenje uredskog poslovanja te 24. veljače konzultantsko savjetovanje na temu „Uredsko poslovanje prema novoj Uredbi o uredskom poslovanju”.

Sve edukacije možete pratiti u našem Kalendaru ili na stranici LC edukacije. A svi oni koji su naši korisnici i registrirani čitatelji portala spi.hr edukacije koje su dosad propustili mogu potražiti u Kutku za uredsko.