​Objavljeno: 02.01.2018.

Poštovani korisnici,

kako bismo vas uputili na koji način završiti staru i pripremiti se za početak nove poslovne godine, naši konzultanti su organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Priprema za kraj poslovne godine i početak nove, te  godišnjih financijski izvještaji​​. Na radionici ćemo također pokazati na koji način pripremiti godišnje financijske izvještaje kroz SPI sustav.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima koji su u sustavu proračuna.

Radionice napredne obuke će se održati 23. siječanj 2018. u LC edukativnom centru Split. Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.

Predviđeni program rada radionice napredne obuke je:

  • Usklađenje i priprema za kraj godine
  • Planiranje po godinama
  • Priprema za rad u novoj godini
  • Godišnji financijski izvještaji
  • Konsolidacija

NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 750,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 22.01.2018. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.