Poštovani korisnici,

kako bismo Vam objasnili cjelokupni proces obračunavanja kamata te na što sve trebate pripaziti u procesu obračuna kamata unutar aplikacije Salda konti kupaca i dobavljača, naši konzultanti su za Vas pripremili radionicu napredne obuke.

Cilj radionice je detaljno proći proces obračunavanja kamata, sa upoznavanjem osnova za izradu obračuna, potrebne zakonske regulative, načina obračuna kamata, postupaka kod storniravanja kamata. Kroz konkretan rad na primjerima sa objašnjenima istih, naši konzultanti će Vam objasniti i kako i kada upotrebljavati kalkulator kamata te kako napraviti kontrolu obračunatih kamata.

Datumi održavanja radionica su: 04. i 05.12.2014. godine u LC edukativnom centru u Zagrebu.

Radionica napredne obuke – Obračun kamata namijenjena je svim korisnicima aplikacije SPI/Salda konti kupaca i dobavljača.

Planirano trajanje radionica je od 09:00 do 15:00 sati.
 
Planirani program rada je: 

  1. Općenito o modulu Obračun kamata
  2. Pojedinačni i skupni obračun kamata
  3. Pojedinačni i Skupni obračun kamata kod obračuna kroz godine
  4. Storno obračuna kamata
  5. Kalkulator kamata
  6. Izvješća za kontrolu formiranih obračuna 

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 01.12.2014. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.