Poštovani korisnici,

kako bismo Vas uspješno educirali u sastavljanju raznih izvještaja prema potrebama korisnika i upoznavanje s konceptom i mogućnostima izvještajnog sustava u RP-u, za Vas smo organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom – Izvještajni sustav RP-a.

Cilj radionice je educirati korisnike o izvještajnom sustavu u sklopu proračunskog računovodstva, pokazati pripremu i analizu novih izvješća s primjerima primjene, priprema i analiza starih izvješća, objasniti proces usklađenja u sklopu proračunskog računovodstva te pokazati izvješća najprikladnija za usklađenja i načini puštanja. Na radionici ćemo Vam objasniti i pripremu izvješća preko excela (svrha i namjena) te napraviti prikaz OLAP sustava izvještavanja i njegovih mogućnosti. Uz navedeno, naši konzultanti će Vam pokazati izvještajni sustav koji se odnosi na korisnike u sustavu riznice i sve njegove mogućnost, pravilne načine pripreme parametara ispisa i analize dobivenih podataka.

Datumi održavanja radionica su: 15. i 16.12.2014. godine u LC edukativnom centru u Zagrebu.

Radionica napredne obuke –  Izvještajni sustav RP-a namijenjena je svim korisnicima aplikacije SPI/Računovodstvo proračuna.

Planirano trajanje radionica je od 09:00 do 15:00 sati.
 
Planirani program rada je: 

  1. Radni izvještaji – tipovi načini formiranja
  2. Zakonski izvještaji – osnovno o načinu formiranja
  3. Mogućnosti praćenja projekata kroz izvještaje
  4. Nova izvješća – način funkcioniranja
  5. Olap – trendovi i usporedbe – grafički i tablični prikazi

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 11.12.2014. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.