Veliko zanimanje izazvao je proteklog tjedna naš specijalistički seminar koji smo posvetili temi “procjena vrijednosti nekretnina”. Seminar smo održali u zagrebačkom hotelu Antunović pod pokroviteljstvom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a u realizaciji tema pomogli su nam i stručnjaci iz Ministarstva državni tajnik Željko Uhlir te voditelj Službe za procjenu vrijednosti nekretnina Mladen Dubraja. Odgovore na brojna pitanja uz njih je davao i savjetnik pročelnika za procjenu vrijednosti nekretnina Grada Zagreba Branimir Majčica.

Najveću polemiku sudionika seminara izazvala nova publikacija “Početno stanje koeficijenata za prilagodbu troškovne vrijednosti samostojećih obiteljskih kuća i obiteljskih kuća u nizu na području Republike Hrvatske” koju je u travnju ove godine objavilo Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. No, naše polaznike su zanimale i novosti u koje Ministarstvo priprema u eNekretninama pri čemu su iznijeli i brojne zanimljive prijedloge.

Pratimo globalne trendove

Predavanjima smo pratili i globalne trendove pa je tako posebna zanimljivost bila primjena umjetne inteligencije na području procjene vrijednosti nekretnina, a tijekom panel rasprave našim su stručnjacima postavljena i brojna pitanja vezana uz različite izazove prilikom samih procjena i njihovih evidencija.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na specijalističkom seminaru te njegovoj kvaliteti pridonijeli svojim prijedlozima i pitanjima. Galeriju s događaja pogledajte 👉Ovdje.

Podsjećamo Libusoft Cicom u sklopu svojih konzultantskih usluga ima one vezane uz kvalitetno upravljanje nekretninama, dok korisnicima u tom segmentu pomažu i naša programska rješenja. Više o svemu doznajte OVDJE.