Splitska tvrtka Novi dani d.o.o. odlučila je u svoje poslovanje uvesti našu aplikaciju Upravljanje stambenim zgradama (USZ). Riječ je o jednom od najvećih upravitelja nekretninama u Hrvatskoj koji u svom poslovnom portfelju ima više od 900 zgrada, odnosno više od 21.000 stambenih, poslovnih, garažnih i apartmanskih jedinica.

Svojom odlukom Novi dani su se pridružili LC-ovoj mreži od pedesetak upravitelja koji za kvalitetno vođenje podataka o stambenim zgradama koriste naše jednostavno programsko rješenje aplikaciju USZ.

Što sve omogućava USZ?

USZ obuhvaća poslovne procese: obračun pričuve (s kamatom i opomenama), obračun naknade, osiguranja, zajmova, vođenje dnevnika zgrada, izradu narudžbenica za zgrade, evidentiranje štete, ispis različitih matičnih i financijskih izvješća, raspored kamata od pričuve sa žiro računa, raspodjelu ulaznih računa po zgradama. Detaljnije mogućnosti možete pogledati ovdje.

Za istaknuti je i da je SPI USZ u skladu je sa Zakonom o vlasništvu i drugim pravnim aktima vezanim uz upravljanje zgrada, te da se iz te aplikacije puni aplikacija WEB USZ koja osigurava kvalitetnu komunikaciju između upravitelja, predstavnika suvlasnika i suvlasnika zgrada, a čije smo novitete predstavili nedavno na Savjetovanju upravitelja nekretninama u Puli. Više o nedavnim nadogradnjama WEB USZ-a možete pronaći ovdje.