U organizaciji Udruge upravitelj i Libusoft Cicoma od 12. do 14. listopada u Karlovcu je održan Jesenski skup upravitelja nekretninama.

Na Skupu su naši stručnjaci govorili o novim zakonima od kojih je jedan nedavno donesen i odnosi se na takozvane utjerivače dugova, dok se drugi, Zakon o upravljanju nekretninama i pokretninama RH, tek očekuje. Koliko novi i nadolazeći propisi utječu na rad upravitelja i što ih sve očekuje u nadolazećem razdoblju pitanja su na koja je odgovor dao naš pravni stručnjak Vedran Vukobrat.

Financiranje projekata i dimnjačarska služba

Sudionici Skupa mogli su doznati više informacija o mogućnostima dobivanja kredita za energetsku obnovu zgrade ili druge velike investicije, a riječi je bilo i o zakonskoj regulativi dimnjačarskih poslova. Obije teme obrađene su u obliku panela na kojima su govorili stručnjaci usko vezani uz kreditne procese te procese u radu dimnjačara.

Jesenskom skupu prisustvovao je i LC-ov prodajni tim koji je upraviteljima nekretnina bio na raspolaganju vezano uz sve upite o LC-ovim proizvodima kao što su proljetos predstavljene novosti u Upravljanju stambenim zgradama.