Poštovani korisnici,

 

kako bi Vam pokazali pravilno korištenje rada aplikacija SPI/KOMIS, SPI/salda konti i SPI/ Glavna knjiga proračunska i veze među njima, te na koji način vršiti usklađenja i pronaći razlike u podacima, za Vas smo organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom "Veza KOMIS – Salda konti – Glavna knjiga".

  
Radionica napredne obuke namijenjena je proračunskim korisnicima aplikacija SPI/KOMIS, SPI/salda konti i SPI/ Glavna knjiga proračunska.

Datumi održavanja radionica su 22.01.2016. godine u LC edukativnom centru u Zagrebu, 19.01.2016. u LC edukativnom centru u Splitu i 21.01.2016. u LC edukativnom centru Rijeka

Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.

Planirani program rada je: 
 

1. Prikaz osnovnih parametara za sve KOMIS obrade i njihova veza prema kasnijim izvještajima u KOMISU i "Salda konti".
2. Utvrđivanje mogućih razlika na izvještajima KOMISA i "Salda konti".
3. Prepoznavanje najčešćih pogrešaka kod puštanja i usklađivanja izvješća.
4. Rad s opomenama u KOMISU i povezanost sa "Salda konti".
5. Povezanost s "Glavnom knjigom".

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ako se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 11.01.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem PRIJAVNICE niže.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.