Objavljeno: 22.02.2018.

Poštovani korisnici,

kako bismo vam na konkretnim primjerima pokazali napredan rad u aplikaciji Integralno proračunsko računovodstvo, naši konzultanti su organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Napredno integralno proračunsko računovodstvo.

Cilj radionice je s korisnicima proći postavke integralnog kontiranja za sve analitičke evidencije i prikazati konkretne primjere različitih situacija.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima u sustavu proračuna koji primjenjuju integralno proračunsko računovodstvo.

Radionice napredne obuke će se održati 28. ožujka 2018. u LC edukativnom centru Zagreb. Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Predviđeni program rada radionice napredne obuke je:​

  • Postavljanje i provjera parametara kontiranja 
  • Integralno kontiranje prema vrstama dokumenata 
  • Najčešće pogreške i njihovi ispravci 
  • Praktični rad na primjerima

NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 750,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 23.03.2018. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.