Poštovani korisnici,

kako bismo Vam uspješno pojasnili proces pripreme konsolidiranih financijskih izvještaja te kroz praktičan rad i primjere ukazali na specifičnosti pojedinih obrazaca, za Vas smo organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom – Kraj godine i priprema financijskih izvještaja u proračunskom računovodstvu.

Cilj radionice je educirati polaznike o osnovnim postupcima kontrole knjiženja na kraju godine, kako pravilno provesti knjiženja zaključka godine i pripremiti financijske izvještaje kroz LC aplikaciju 147 – Računovodstvo proračuna, s naglaskom na pripremu Izvještaja o novčanim tijekovima (Obrazac: NT) i Izvještaja o obvezama (Obrazac: OBVEZE).

Datum održavanja radionice je 22.01.2015. u Pučkom otvorenom učilištu Algebra u Splitu (Put Brodarice 6).

Napomena: Radionice planirane za 26.01. i 27.01. u LC edukativnom centru u Zagrebu se otkazuju do daljnjega, o eventualnim novim terminima pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 147 – Računovodstvo proračuna, posebno zaposlenici koji rade na poslovima sastavljanja i kontrole financijskih izvještaja.

Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.
 
Planirani program rada je: 

  1. Općenito o utvrđivanju rezultata na kraju godine, zaključnim knjiženjima i financijskom izvještavanju u sustavu proračunskog računovodstva
  2. Priprema financijskih izvještaja u LC aplikaciji 147 – Računovodstvo proračuna
  3. Zaključak godine u LC aplikaciji 147 – Računovodstvo proračuna
  4. Konsolidacija financijskih izvještaja u LC aplikaciji 147 – Računovodstvo proračuna
  5. Praktični dio (priprema Izvještaja o novčanim tijekovima i Izvještaja o obvezama)
  6. Aktualnosti, pitanja i odgovori

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 20.01.2015. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.