Objavljeno: 16.08.2018.

​Poštovani korisnici,

U nastojanju da za Vas uvijek pripreme relevantne i aktualne edukacije, naši konzultanti pripremili su radionicu napredne obuke Integrirani sustav Salda konti i Glavna knjiga (proračunska).

Cilj ove obuke je pokazati korisnicima osnovne veze Salda konti – Glavna knjiiga, ispis izvještaja za kontrolu kontiranih/proknjiženih dokumenata, direktna knjiženja i preknjiženja iz Salda konta, kako funkcionira automatsko knjiženje uplate tip povrat i preknjiženja po izvodu i kako to završava u Glavnoj knjizi.

Datumi održavanja radionica su:
10. prosinca 2018. u​ Splitu
12. prosinca 2018. u LC edukativnom centru u Zagreb​u

Radionica napredne obuke – Integrirani sustav Salda konti i Glavna knjiga (proračunska) namijenjena je svim proračunskim korisnicima koji unutar SPI sustava koriste integralno kontiranje i salda konti

Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.

Planirani program rada je: 
1. otvaranje radionice i upoznavanje sa rasporedom rada
2. osnovne veze između Salda konti i Glavne knjige
3. ispis izvještaja i provjera usklađenosti Salda konti i Glavna knjiga (koje izvještaje uspoređivati)
4. rad sa knjiženjima, preknjiženjima uplata, preknjiženjima ulaznih računa i veza na integralno kontiranje


NAPOMENA:
Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.
Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije tri dana (72 sata) prije održavanja obuke izvršite prijavu sudionika isključivo putem priložene PRIJAVNICE.
Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.