3,2,1 – Prijava!
S oduševljenjem otvaramo prijave za ovogodišnju, 23. LC Panoramu! Uz bogat sadržaj i iznimno atraktivne teme o kojima će govoriti stručni predavači, posebnu pažnju posvetili smo individualnom sadržaju za svaki oblik poslovanja.

Za jedinice lokalne, područne i regionalne samouprave pripremili smo presjek ovogodišnjih aktualnih tema kojima ćemo obuhvatiti sve od porezne reforme, preko izmjena u proračunskoj transparentnosti i obveze uvođenja pune riznice do potpune primjene uredskog poslovanja. Bit će tu i brojne druge atraktivne teme, a sve ćemo začiniti nikad brojnijim panelima i zanimljivim gostima.

Posebnu pažnju posvećujemo i proračunskim korisnicima za koje smo organizirali specijaliziranu radionicu. Bavit ćemo se različitostima u poslovanju od nadležnog proračuna, stručnim savjetima za jednostavnije usklađenje, ali i izazovima koji prethode novim zakonskim izmjenama. Za komunalna poduzeća pripremili smo stručni blok predavanja tijekom kojih ćemo se dotaknuti operativnih promjena nastalih nakon izmjena najznačajnijih zakona u oblasti komunalnog gospodarstva. Jednako tako ponudit ćemo i rješenja za sve novonastale izazove.

Upravitelje stambenih zgrada u privatnom i javnom vlasništvu, za koje je ova godina jedna od najznačajnijih, očekuje kratak sažetak nacrta novog Zakona s najvažnijim izmjenama uz korisne savjete za svakodnevni rad.

Ljestvicu očekivanja smo i ove godine postavili vrlo visoko i nadamo se da ćete svojim aktivnim sudjelovanjem pridonijeti stručnoj dimenziji konferencije. Također, nakon radnog dijela očekuje vas LC rooftop party s panoramskim pogledom na grad.

Rezervirajte svoje kalendare već danas i pridružite nam se od 27. do 29. rujna u hotelu Antunović.