Konferencija Panorama ove će se godine održavati od 27. do 29. rujna, a pripreme za taj naš najveći događaj u godini već su počele. Tako već sada možemo najaviti još bogatiji i zanimljiviji program – brojna stručna predavanja, panele, radionice… ali i neke sasvim nove događaje u sklopu kojih ćete pronaći rješenja za sve izazove.

U suradnji s našim dugogodišnjim partnerima Udrugom županija i Udrugom gradova pripremamo zanimljive i atraktivne sadržaje koje ćemo prezentirati u sklopu Konferencije županija te Savjetovanja pročelnika. I ovaj put vas očekuje usavršavanje u području javne nabave s kojim ćete steći osam bodova i moći produžiti certifikat, ali i brojne druge radionice vezane uz zakonske propise i rad u našim aplikacijama. Jednako tako, i ove godine kao i prethodnih na Panorami će se održati Susret pravnika na kojem ćemo obraditi široku lepezu tema značajnih za rad u lokalnim lokalnim jedinicama.

Brojni noviteti

Pripremamo i brojne novitete, a među njima će se naći i događaj pod nazivom “JLP(R)S u malom” na kojem ćemo raspravljati o najvećim izazovima s kojima smo se ove godine susreli u JLP(R)S. Do rješenja ćemo dolaziti iznoseći praktične primjere te razmjenjujući iskustva. Sve detalje o onom što se priprema na ovogodišnjoj Panorami možete pronaći na web-u LC Konferencija Panorama, gdje se možete podsjetiti i druženja s prethodnih godina.

S ponosom ističemo da nam se lani na Panorami pridružilo više od 1200 sudionika, koji su prepoznali vrijednost našeg ulaganja u znanje kao temelja za svaki napredak. Stoga i ove godine  sadržajima na LC Konferenciji Panorama pomičemo granice vašeg poslovanja. Budite i vi među onima koji su na pravom izvoru informacija. Rezervirajte si u kalendaru 27., 28. i 29. rujan za LC konferenciju Panorama. Konferencija svoja vrata otvara u hotelu Antunović.