Poštovani korisnici,

Cilj konzultantskog savjetovanja "Uvodimo sustav riznice – zašto, kako, kada?" je pomoći korisnicima približiti sustav riznice, razloge uvođenja, potrebnu pripremu te sam proces implementacije

Konzultantsko savjetovanje-seminar je namijenjen svim JLP(R)S-ovima koji imaju proračunske korisnike a još nisu ušli u sustav riznice​.

Datum održavanja je 25.10.2016. u LC edukativnom centru Zagreb s početkom u 9:30 sati i planiranim trajanjem do 15 sati (registracija sudionika od 09:00).

Teme:

  • Zakonska osnova – riznica jučer, danas, sutra
  • Faze uvođenja sustava riznice
  • Priprema za proces uvođenja sustava riznice
  • Funkcionalnosti u SPI Sustava riznice
  • Primjer uvođenja riznice (Korisnik predavač)​

NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 24.10.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.