Objavljeno 26.07.2018.

Poštovani korisnici,

U nastojanju da za Vas uvijek osiguraju relevantne i aktualne edukacije, stručnjaci LC-a pripremili su Konzultantsko savjetovanje – Proračunsko planiranje, izvršenje proračuna i prikaz nepravilnosti kroz nalaze državne revizije za JLP(R)S

Cilj savjetovanja je predstaviti zakonski okvir planiranja i izvršenja proračuna s naglaskom na nepravilnosti utvrđene revizijom

Datum održavanja savjetovanja:
24. listopada 2018. u LC edukativnom centru u Zagreb​u

Konzultantsko savjetovanje namijenjeno je svim korisnicima proračunskog računovodstva
Planirano trajanje savjetovanja je od 09:30 do 15:00 sati.

Tema savjetovanja: 
1. zakonski okvir proračunskog planiranja
2. proračunski kalendar
3. primjenu proračunskih klasifikacija u planiranju
4. upute proračunskim korisnicima
5. uključivanje financijskih planova u konsolidirani plan proračuna
6. najčešće utvrđene nepravilnosti u planiranju sa konkretnim primjerima iz prakse


NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije tri dana (72 sata) prije održavanja obuke izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.