Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Priprema za popunjavanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti za JLS​".

Cilj savjetovanja-seminara je istaknuti važnost uspostave i kontinuiranog održavanja sustava financijskog upravljanja i kontrola prema novom Zakonu o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru kojeg su obveznici JLP(R)S u Republike Hrvatske i pomoć korisnicima u pripremi i sastavljanju dokumentacije potrebne za potpisivanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim JL(P)RS.

Datum održavanja je 15.03.2016. u LC edukativnom centru Zagreb.
Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Teme koje će se obrađivati:

  1. Uspostavljanje sustava financijskog upravljanja prema Zakonu o sustavu unutarnjih kontrola u  javnom sektoru kojeg su obveznici JLP(R)S Republike Hrvatske.
  2. Priprema i sastavljanje dokumentacije potrebne za potpisivanje Izjave o Fiskalnoj odgovornosti.

NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 08.03.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.