Poštovani korisnici za Vas smo organizirali Konzultantsko savjetovanje – Primjena novog Zakona o sustavu unutarnjih kontrola (SUK) u trgovačkim društvima u vlasništvu JLP(R)S.

Konzultantsko savjetovanje namijenjeno je svim trgovačkim društvima u vlasništvu JLP(R)S.

Cilj savjetovanja je:
 

1. Istaknuti važnost uspostave i kontinuiranog održavanja sustava financijskog upravljanja i kontrola prema novom Zakonu o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru kojeg su obveznici i trgovačka društva osnovana od strane JLP(R)S i Republike Hrvatske.
2. Kroz softversko rješenje prikazati praktičnu primjenu Sustava unutarnjih kontrola u trgovačkom društvu.
3. Pomoć korisnicima u pripremi i sastavljanju dokumentacije potrebne za potpisivanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Savjetovanje će se održati 09.12.2015. godine u LC edukativnom centru u Zagrebu s početkom u 10:00 sati.

Program rada Konzultantskog savjetovanja je:
 

• Novosti u Zakonu o sustavu unutarnjih kontrola i razlike u odnosu na prijašnji Zakon o sustavu financijskog upravljanja i kontrola (predavač Davor Kozina, MFIN, SHJ)
• Praktična primjena Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u trgovačkim društvima u vlasništvu JLP(R)S (predavač mr.sc. Katica Burian, LC)
• Priprema dokumenata i procedura za popunjavanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti (predavač Gordana Vlahović, LC)

 


NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja za jedan dan je 800,00 kn + PDV (1000,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog Konzultantskog savjetovanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ukoliko se odlučite sudjelovati na savjetovanju, molimo Vas da izvršite prijavu sudionika putem priložene prijavnice najkasnije do 07.12.2015. godine.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.