Sukladno novom Pravilniku o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine koji je na snazi od 28. ožujka 2015. godine pripremili smo nove jedinstvene obrasce obračuna isplaćene i neisplaćene plaće (IP1, NP1), te isplaćene i neisplaćene otpremnine (IO1 i IO2).
 
Obrasci su u primjeni od 01. srpnja 2015. godine i ugrađeni su u novu verziju LC aplikacija koja će u slijedećih desetak dana biti nadograđena kod svih naših korisnika. Također, naši korisnici koji imaju isplate plaće iz Centralnog obračuna plaća,  novom verzijom LC aplikacija, dobiti će mogućnost prijepisa obračuna u LC sustav preko datoteke pripremljene u COP-u.
 
Kako bismo Vam objasnili izmjene Pravilnika o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine iz NN 32/15, naši konzultanti su za Vas organizirali i radionicu napredne obuke pod nazivom – Novi jedinstveni obrasci obračuna plaće koja se održava 19. lipnja 2015. godine u Hotelu Panorama Zagreb.

Za sve naše korisnike koji nisu u mogućnosti sudjelovati na radionici napredne obuke pripremili smo upute za rad kako bismo Vam olakšali svakodnevni rad. Za sve dodatne informacije o uputama za rad slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.