Interaktivni sajam Virtualni dani karijera i znanja 2014 započeo je 15. listopada na adresi www.dankarijera.com u organizaciji regionalnih portala za zapošljavanje MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com. Ovogodišnji sajam traje od 15. do 22. listopada te okuplja 48 izlagača, od čega su 37 tvrtke u potrazi za novim zaposlenicima. Posjetiteljima je na raspolaganju više od 120 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta, a za one koji traže posao u Hrvatskoj otvoreno je više od 30 natječaja.
 
Ove godine i naša tvrtka sudjeluje na sajmu, kao brončani sponzor, s ciljem pronalaženja i privlačenja talenata te smo zbog toga otvorili i tri različita natječaja za posao koje možete pogledati na našem virtualnom štandu.

Osim prijava na otvorene natječaje, na našem virtualnom štandu imamo i mogućnosti chata s našim djelatnicima na kojem će zainteresirani moći ostvariti izravan kontakt te čuti što je potrebno kako bi se zaposlili u LC-u.
 
U sklopu ovog sajma imali smo i fizički nastup, na Fakultet elektrotehnike i računarstva i na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kojeg smo imali štand i prezentaciju kako bismo se pobliže predstavili zainteresiranim osobama.