U utorak, 29.01. ugostili smo u LC-u grupu studenata završnih godina Fakulteta informatike iz Pule. Ovo je već drugi posjet studenata iz Pule koji je realiziran zahvaljujući inicijativi dekana Fakulteta g. Giorgia Sinkovića i gđe. Katice Burian članice Uprave LC-a.
Susreti sa studentima uvijek su nam iznimno dragi jer mladi nas uvijek iznova nadahnjuju i potiču na aktivno slušanje i razmišljanje o tome kakve su njihove želje i ambicije, te koji su izazovi kojima se nadaju jednom kada se zaposle ili budu razmatrali smjer kojim nakon faksa žele ići.

U želji da udovoljimo njihovoj znatiželji i da svoju kompaniju objektivno predstavimo kao jednu od modernih hrvatskih IT tvrtki koja bi im mogla biti visoko na listi želja za buduće zaposlenje, pripremili smo zaista bogat i raznolik program. Stariji LC-ovci (po stažu) predstavili su same početke kompanije. Zanimljivo je bilo prisjetiti se kako je nekad izgledalo programiranje. Libor Burian, također jedan od članova Uprave i osnivač kompanije slikovito je opisivao kako je bilo prije dvadesetak godina. Prisutne je nasmijao opis fizičke veličine diska od svega 1MB.
Domaćini su angažirali jake snage iz svih sektora pa su studenti mogli postavljati pitanja programerima, inženjerima iz Razvojnog centra, voditeljima, projektantima pa čak i ljudima iz HR-a i marketinga. Druženje je potrajalo i nakon predviđenog vremena jer je bilo puno tema i puno pitanja. Dekan je na kraju zaključio da je lani bilo odlično, a ove godine još i bolje. Dakle, dižemo letvicu još više za sljedeći susret.