Naš Ured implementacijskih projekata u lipnju je odradio još 60 novih implementacija. Najbrojnije među njima i dalje su implementacije Uredskog poslovanja. Štoviše, čak više od polovice implementacija odnosi se upravo na Uredsko. No, dobili smo i novog korisnika iTransparentnosti pa tako Općina Kršan od sada koristi usluge tog našeg rješenja.

iTransparentnost moderno je web rješenje koje omogućava automatiziran prikaz trošenja proračunskih sredstava iz proračuna, jednostavno filtriranje i izvoz podataka te praćenje troškova po odabranim parametrima. Rješenje ide u korak sa svim zakonskim izmjenama i lako im je prilagodljivo. Također, našem korisniku pomaže u otvorenosti i pridobivanju povjerenja građana.

Zanimanje i za druga rješenja

Uz ove, naši stručnjaci u lipnju su omogućili korisnicima poslovanje i u drugim aplikacijama. Među ostalima implementirali smo i rješenja kao što su Salda konti, e-Ovrhe, Sustav elektroničkih poruka te MUP modul.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim korisnicima na uspješnoj suradnji i aktivnom angažmanu prilikom implementacija i ažuriranja programa. Iznimno nam je drago što su naše usluge i proizvode prepoznali kao važan segment u modernizaciji svog poslovanja.