Ured implementacijskih projekata LC-a unatrag mjesec dana odradio je dvjestotinjak implementacija s ciljem poboljšanja poslovanja naših korisnika. Najviše implementacija, njih gotovo 60, ovaj put odnosilo se na aplikaciju 223 odnosno Uredsko poslovanje.

Veliki broj implementacija SPI uredskog poslovanja, podsjetimo, pratile su još od prosinca i brojne edukacije koje smo proveli vezano uz osposobljavanje za rad u tom alatu. Pohađalo ih je gotovo 1800 polaznika. Zbog iznimnog zanimanja na našu aplikaciju 223, a s ciljem da korisnike što bolje informiramo na zatvorenom dijelu portala smo otvorili i Kutak za uredsko, koji je među najčitanijim stranicama.

Brojne i druge implementacije

Među drugim implementacijama našle su se različite aplikacije poput iTransparentnosti, e-računa, implementacije dodatnih modula u različitim aplikacijama poput MUP modula, ali i implementacije dodatnih operatera na pojedinim aplikacijama.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim korisnicima na uspješnoj suradnji i aktivnom angažmanu prilikom implementacija i ažuriranja programa. Iznimno nam je drago što su naše usluge i proizvode prepoznali kao važan segment u modernizaciji svog poslovanja.