Poštovani korisnici,

u tijeku je proces instalacija verzije 6.01. kod velikog broja naših korisnika. U sklopu nove verzije došlo je do redizajna aplikacije Računovodstvo proračuna koju smo najavljivali već neko vrijeme.
U samom redizajnu uvedeno je dosta novih funkcionalnosti ali također i dodatnih kontrola i provjera.

Kako bi Vam prijelaz bio što jednostavniji, kako bi samu instalaciju dočekali što spremniji organizirali smo za Vas malu radionicu na kojoj bi zajedno sa Vama prošli kroz sve novosti koje nosi nova verzija. Ovim putem Vas pozivamo na Radionicu – Upoznavanje s novostima u aplikaciji Računovodstvo proračuna (ver.6.01.) koja će se održati u 08. lipnja 2017. godine s početkom u 09:30sati u hotelu Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb).

Program rada radionice:

09:30 – 11:30 – I. dio radionice

  • Upoznavanje sa tijekom razvoja verzije 6.01. (od ideje do rezultata)
  • Izmjene dizajna (redizajn ekrana)
  • Tehničke izmjene (sortiranje, filtriranje, označavanje, preglednost i dr.)
  • Nove funkcionalnosti (katalozi, planiranje, glavna knjiga, integralno računovodstvo)

11:30 – 12:15 – Pauza

12:15 – 14:00 – II. dio radionice

  • Dodatne kontrole i provjere (konzistentnost podataka)
  • Izmjene u izvještajnom sustavu
  • Plan za razvoj

14 :00 – 14:30 – Diskusija i pitanja  
 


NAPOMENA:

Radionica – Upoznavanje s novostima u aplikaciji Računovodstvo proračuna (ver.6.01.) je besplatna za sve LC korisnike aplikacije 147 – Računovodstvo proračuna. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 06.06.2017. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju da ste se prijavili a ne možete sudjelovati  molimo Vas da na vrijeme otkažete sudjelovanje kako bismo nekome drugome mogli osigurati mjesto na radionici.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.