Kako smo i najavili, ovu jesen i zimu smo za Vas pripremili niz radionica napredne obuke kojima ćemo pokriti sve aspekte vašeg svakodnevnog poslovanja. 
 
Prve u nizu radionica napredne obuke namijenjene su svim djelatnicima u JLP(R)S kako bi što kvalitetnije mogli razraditi i pripremiti Plan proračuna.

Radionica napredne obuke – Planiranje u sustavu proračuna održat će se:

  • 02.10.2017. – LC edukativni centar, Zagreb
Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.
 
Teme koje će se obraditi na radionici su:
  • Zakonska osnova za planiranje
  • Koncept i cilj planiranja
  • Proračunske klasifikacije
  • Planiranje kroz SPI sustav – novo planiranje
  • Izvještajni sustav

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 27.09.2017. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.