Objavljeno 20.08.2018.

Osamnaesta po redu LC Konferencija Panorama 2018 sve je bliže i pripreme su u punom jeku. Zanimanje za Konferenciju je
svake godine sve veće, a mi se trudimo da ponudimo više i bolje. Stoga već sada rezervirajte svoje mjesto na ovom naj-događaju.
Online prijavnicu potražite na www.lc-panorama.com. Ovaj put pripremili smo čak četiri događaja:
 
Konzultantsko savjetovanje – GDPR u srijedu 26.09.2018. 
Brojne nedoumice vezane uz uskladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka još su uvijek prisutne, pa ovu temu smatramo itekako zanimljivom za ovogodišnju konferenciju. Predstaviti ćemo prilagođena rješenja za različite vrste djelatnosti, pojasniti zadaće službenika za zaštitu osobnih podataka, upravne novčane kazne i još puno toga. Za sve koji su odradili prvu fazu odgovorit ćemo na pitanje: – Što dalje?

NOVO! Konzultantsko savjetovanje za obrazovne institucije u srijedu 26.09.2018. 
Savjetovanje je namijenjeno ravnateljima i tajnicima obrazovnih
institucija. Biti će riječi o radnim odnosima, raspisivanju natječaja, mogućim žalbama, javnoj nabavi, izradi i revidiranju općih akata i pravilnika, uredskom poslovanju, arhiviranju itd. Obradit ćemo i aktualnu temu usklađivanja poslovanja sa GDPR-om te primjenu Zakona o pravu na pristup informacijama.

9. Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u četvrtak 27.09.2018.
Potaknuti velikim zanimanjem i pozitivnim iskustvom sudionika dosadašnjih Savjetovanja i ove godine smo za Vas pripremili aktualne teme s kojima se u svakodnevnom radu susreću čelnici, pročelnici i voditelji odsjeka u jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Na skupu ćemo ugostiti uvažene stručne predavače, eksperte za teme za koje u ovom trenu vlada veliko zanimanje.

LC stručne radionice u četvrtak 27.09. i petak 28.09.2018. 
Pripremili smo a vas čak trinaest radionica. Izdvajamo samo neke od njih: Obračun plaće i drugog dohotka, Javna nabava i registar ugovora, KOMIS za JLS, Integralno proračunsko računovodstvo, Upravljanje imovinom, IT strategija-operativni strateški plan razvoja IT-a unutar organizacije, Naplata prihoda…
 
I to nije sve…
Iskoristite KUTAK ZNANJA za konzultacije s našim stručnjacima.

Poziv na LC Konferenciju Panorama 2018 ujedno je obećanje dobre zabave i ugodnog druženja uz atraktivan program i priliku za osvajanje vrijednih nagrada. Nemojte to propustiti.