Krajem rujna, 25. i 26.09.2014., održana je 14. LC Konferencija Panorama 2014, koja je ove godine prema broju sudionika bila najveća do sada, 900 sudionika je posjetilo našu Konferenciju te sudjelovalo na radionicama.

U sklopu LC Konferencije Panorama 2014, održano je Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, na kojem je obrađeno 16 trenutno aktualnih tema sa kojima se svakodnevno susreću čelnici, pročelnici te voditelji odsjeka u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Zanimljive teme i stručni predavači siguran su pokazatelj kvalitete ovog Savjetovanja koje je posjetilo više od 200 sudionika iz svih dijelova naše države.

Sama LC Konferencija Panorama 2014. bila je organizirana kroz rad u XIV. zanimljivih radionica na kojima su se naši korisnici SPI paketa aplikacija mogli upoznati s novostima te iskustvima od strane vanjskih predavača, predavača korisnika kao i samih LC konzultanata. Kao novost ove godine, po prvi puta smo imali organiziran Kutak znanja, u kojem su naši konzultanti uspješno odgovorili na sva pitanja naših korisnika te im na praktičnim primjerima pokazali što i kako mogu napraviti kroz SPI aplikacije.

Kako bi se naši sudionici malo i opustili nakon rada u radionicama, za njih smo pripremili posebno iznenađenje uz pomoć uvijek originalnog Luke Bulića koji je vrhunskim stihovima i šalama zabavio i nasmijao sve prisutne, nakon toga uslijedilo je opuštanje uz već tradicionalnu zajednčku večeru.

Zahvaljujemo se svim sudionicima ovogodišnje LC Konferencije Panorama, te već sada najavljujemo LC Konferenciju Panorama 2015 koja će se održati 24. i 25. rujna 2015. godine.