Situacija koju posljednjih tjedana svi zajedno dijelimo, ne samo u Hrvatskoj nego u apsolutno svakom dijelu svijeta, mnogo toga je zaustavila ili usporila ali digitalizacija se, u svemu tome, ubrzala do neslućenih razmjera. Sada se pokazalo da je digitalna transformacija koju smo donedavno predviđali u nekoj skoroj budućnosti, preko noći postala sadašnjost.
Sada su svi koji su bili otvorili vrata tehnologiji i informatizaciji brzo prilagodili svoje poslovanje i procese novim zahtjevima i nastavili s radom. Libusoft Cicom kao jedna od najvećih hrvatskih IT tvrtki koja već dugo ima ugled predvodnika digitalizacije JLP(R)S, kao i svih drugih korisnika LC SPI sustava, u ovim je vremenima to dokazala na svim područjima svojih usluga.
Podrška korisnicima ni u jednom trenutku nije izostala, a rad na novim verzijama SPI sustava kontinuiran je i nova verzija 6.50.12.00 je već u najavi. Isto tako sve su naše službe korisnicima na raspolaganju kao i inače.
I dok se na tim poljima stvari odvijaju kao i do sada, naše su konzultantske usluge, seminari, radionice i savjetovanja prešli u potpuno novu dimenziju – online. Promjene koje donose razne mjere i propisi, izmjene zakona, dopune pravilnika donose svakodnevno brojne izazove na koje je vrlo teško brzo pronaći prave odgovore, a mi nismo dozvolili da u tome budete sami. Svi su naši stručni konzultanti prionuli na praćenje svih novina i njihovo tumačenje kako bismo ih pripremili i pred vas iznijeli u što kraćem roku. Da bismo to mogli potrebno je bilo brzo i učinkovito uvesti novu platformu za online seminare. Ekipe marketinga i sistemsko tehničke podrške postavile su tehniku, opremu i komunikaciju u svega par dana. Iskoristivši maksimalno prednosti novih tehnologija prvi smo LC WEBinar održali već 2. travnja kada je naš pravni savjetnik Vedran Vukobrat doslovno otvorio cijelu seriju od 9 LC WEBinara u travnju. Sada dok ovo čitate već je održan i peti po redu, a svi su ovi webinari u travnju otvoreni za sudionike bez ikakve naknade. Priredili smo ih znajući koje su teme aktualne i što vas najviše muči jer smo kroz sve ove godine suradnje stekli ogromno iskustvo i znanje u svim aspektima poslovanja naših korisnika.
U dosadašnjih pet LC WEBinara „ugostili“ smo gotovo 600 sudionika što samo potvrđuje koliko su dobrodošli i potrebni. Dobili smo od vas i odlične ocjene pa se ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima na povjerenju i sudjelovanju. To nam daje podsticaj da naredni webinari budu svaki put još bolji i da ih nastavimo pripremati i održavati za vas. Pozivamo vas da se pridružite LC WEBinarima i pronađete odgovore na pitanja iz svoje domene.

Uz srdačan pozdrav
Vaš LC