Kao što je svima poznato iz medija, pred nama je uvođenje eura kao službene valute u RH. Iako će datum uvođenja biti službeno objavljen tek u srpnju, kada svoju odluku donese Vijeće EU, mi se svi skupa moramo pripremati kao da će se sve odvijati prema do sada objavljenom planu (a to znači da će 5.9.2022.  stupiti na snagu obveza dvojnog iskazivana, kao i da će od 1.1.2023. euro postati službena valuta u RH) jer kada bismo čekali odluku Vijeća EU ne bismo imali vremena da se pripremimo za prelazak.

Priprema podrazumijeva prilagodbe u samim programima, ali i organizacijske prilagodbe jer se neke stvari koje su do sada bile uobičajene na prijelazu godine neće moći obaviti onako kako su se obavljale ranijih godina. Svaki početak rada tijekom prosinca 2022., kao i svaki rad s podacima iz 2022., u 2023.g. će se morati obaviti po strogo određenim pravilima kako ne bi došlo do zbrke u valutama. Moraju se prilagoditi brojni ispisi iz programa, a u tome očekujemo i Vaše sudjelovanje po uputama koje ćemo pravovremeno pripremiti.

Datum i mjesto održavanja:

8.4.2022. ZAGREB – detalji i prijavnica

11.4.2022. OSIJEK – detalji i prijavnica

13.4.2022. SPLIT  – detalji i prijavnica

5.5.2022. RIJEKA  – detalji i prijavnica


Vrijeme održavanja: 9:30 do 14:00 sati
Registracija i kava dobrodošlice: 9:30 do 10:00 sati

 

PROGRAM RADA:

Na konzultantskom savjetovanju ćemo Vas obavijestiti o prilagodbama koje smo napravili u našim programima, kao i o pravilima kojih ćemo se svi skupa morati držati kako bi ovaj prijelaz na euro prošao što bezbolnije. Za kraj, svi moramo imati na umu da će predstojeći prijelaz godine biti vrlo specifičan, različit od svih prijelaza godine do sada, ali i od svih koji će doći nakon njega. Dakle to će biti nešto sasvim posebno, pa će i naše i vaše akcije na prijelazu morati biti posebne. O svemu više na radionici.“


UPUTE ZA PRIJAVU I PRISTUPANJE:

Potrebno je ispuniti online prijavnicu (linkovi za prijavnice nalaze se iznad).

Specijalistički seminar održava se uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera.