Kao što je svima poznato iz medija, pred nama je uvođenje eura kao službene valute u RH. Iako će datum uvođenja biti službeno objavljen tek u srpnju, kada svoju odluku donese Vijeće EU, mi se svi skupa moramo pripremati kao da će se sve odvijati prema do sada objavljenom planu (a to znači da će 5.9.2022.  stupiti na snagu obveza dvojnog iskazivana, kao i da će od 1.1.2023. euro postati službena valuta u RH) jer kada bismo čekali odluku Vijeća EU ne bismo imali vremena da se pripremimo za prelazak.

Priprema podrazumijeva prilagodbe u samim programima, ali i organizacijske prilagodbe jer se neke stvari koje su do sada bile uobičajene na prijelazu godine neće moći obaviti onako kako su se obavljale ranijih godina. Svaki početak rada tijekom prosinca 2022., kao i svaki rad s podacima iz 2022., u 2023.g. će se morati obaviti po strogo određenim pravilima kako ne bi došlo do zbrke u valutama. Moraju se prilagoditi brojni ispisi iz programa, a u tome očekujemo i Vaše sudjelovanje po uputama koje ćemo pravovremeno pripremiti.

Datum: 13.4.2022.
Mjesto održavanja:
Split, Safir hoteli – Hotel Atrium
Vrijeme održavanja: 9:30 do 14:00 sati
Registracija i kava dobrodošlice: 9:30 do 10:00 sati

 

PROGRAM RADA:

Na konzultantskom savjetovanju ćemo Vas obavijestiti o prilagodbama koje smo napravili u našim programima, kao i o pravilima kojih ćemo se svi skupa morati držati kako bi ovaj prijelaz na euro prošao što bezbolnije. Za kraj, svi moramo imati na umu da će predstojeći prijelaz godine biti vrlo specifičan, različit od svih prijelaza godine do sada, ali i od svih koji će doći nakon njega. Dakle to će biti nešto sasvim posebno, pa će i naše i vaše akcije na prijelazu morati biti posebne. O svemu više na radionici.“


UPUTE ZA PRIJAVU I PRISTUPANJE:

Potrebno je ispuniti online prijavnicu (navesti točne i potpune podatke). Sustav će automatski potvrditi zaprimanje.

Specijalistički seminar održava se uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera.


NAPOMENA:

Cijena za sudjelovanje na konzultantskom savjetovanju iznosi po sudioniku  1.600,00 kn + PDV
Za korisnike LC SPI rješenja posebna cijena po sudioniku iznosi 600,00 kn + PDV.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na konzultantsko savjetovanje – seminar za jedan „polaznik/dan“ mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Kotizaciju za sudjelovanje molimo uplatite zaključno sa 9.4.2022. godine na račun tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. IBAN HR4123600001101337826, a potvrdu o uplati molimo pošaljite na e-mail prodaja@spi.hr. Pod model plaćanja navesti 00 46650-OIB korisnika.
Postojeći LC korisnici kotizaciju mogu uplatiti i nakon održanog savjetovanja.

Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
– u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

U cijenu napredne obuke/seminara/radionice uključeni su radni materijali.
LC zadržava pravo limitiranja broja sudionika, prednost ostvaruju korisnici i partneri LC-a.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


PRIJAVNICA: