Pripreme za LC Konferenciju Panorama 2015. su započele, pa Vas ovim putem pozivamo da nam se 17. i 18. rujna pridružite na našoj i Vašoj LC Konferenciji Panorama 2015 u hotelu Panorama Zagreb na dva dana druženja, učenja i interakcije. Ove godine za Vas smo pripremili dva velika događanja:

LC Konferencija Panorama 2015

  • održava se 17. i 18. rujna 2015. godine
  • LC Konferencija je namijenjena jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i ostalim obveznicima proračunskog računovodstva, komunalnim poduzećima, upraviteljima stambenih zgrada te malim i srednjim poduzećima.
  • Kao i svake godine do sada, planiramo okupiti ključne predavače na području proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva, kako bismo Vam osigurali niz zanimljivih radionica i predavanja.
  • U sklopu LC Konferencije Panorama 2015. pripremamo 14 različitih radionica zanimljivog sadržaja koje će za Vas voditi naši LC stručnjaci sa brojnim gostima koji će kroz iskustva iz prakse imati odgovore na Vaša pitanja. Uz radionice koje su prilagođene vrsti korisnika za Vas smo ove godine pripremili i nove radionice poput:
  • Proces implementacije sljedivosti u proizvodno-trgovačkim organizacijama,
  • Poboljšanje poslovnih rezultata korištenjem modernih e-servisa

Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave

  • održava se u četvrtak 17. rujna 2015. godine s početkom u 11:00 sati
  • Osnovna ideja i koncept Savjetovanja pročelnika JLP(R)S je da se na jednom mjestu okupe čelnici, pročelnici te voditelji odsjeka u JLP(R)S s ciljem razmjene različitih iskustava vezanih uz svakodnevne izazove u radu kroz trenutno aktualne teme u JLP(R)S.

Obzirom na veliki broj pitanja koja postavljate u tijeku naših radionica, a ponekad naši konzultanti ne stignu odgovoriti baš na sva pitanja, i ove godine smo za Vas organizirali KUTAK ZNANJA. U dva dana Konferencije, unutar Kutka znanja bit će Vam na raspolaganju naši konzultanti iz različitih područja kojima ćete moći postaviti pitanja i na njih odmah i dobiti odgovor.

Više informacija o sadržaju događanja, programu rada te načinu prijave možete pronaći na našoj web stranici www.lc-panorama.com!

Rezervirajte mjesto u Vašem kalendaru za zajedničko druženje u Panorami!