Porezna reforma s 1. siječnjem iduće godine donosi velke promjene u poslovanju. U želji da svi naši korisnici svoje obračune i isplate odrade bez izazova uz edukacije kreirali smo i web stranicu “Porezna reforma” kao potporu za rad u novim okolnostima. Riječ je o web stranici koja se nalazi na zatvorenom dijelu portala www.spi.hr namijenjenoj samo registriranim korisnicima.

Što ćete pronaći na Poreznoj reformi?

Web stranica Porezna reforma mjesto je na kojem ćete pronaći sve informacije za lakše snalaženje u novim zakonskim i drugim propisima, ali i za snalaženje u radu s dvjema aplikacijama na koje su propisi utjecali – Obraćun plaće i naknade te Naknada ovlaštenom predstavniku zgrade. Na stranici se tako nalaze zakoni i propisi na kojima se temelje sve izmjene u obračunima, odgovori na pitanja koja ste nam postavili, a uskoro će se ondje naći i upute za rad u samim aplikacijama.

U korak sa svim potrebama

Kao i do sada pratit ćemo potrebe naših korisnika te ćemo u skladu s tim nadograđivati i sadržaj na stranici. Vama je potrebno samo da se registrirate i imat ćete slobodan pristup svim objavljenim sadržajima. Pristup stranici možete pronaći OVDJE.

Neka vam naša potpora bude oslonac na putu do sigurnog svladavanja svih izazova!