Kakav pristup trebate zauzeti pri izradi sadržaja dokumentacije o nabavi, što trebate znati o podugovaranju, ali i kakve su prakse prilikom izrade dokumentacije te ocjenjivanja Države komisije za kontrolu postupka javne nabave i Visokog upravnog suda RH? To su samo neka od pitanja na koja odgovaraju naši i gostujući stručnjaci na Usavršavanju u području javne nabave, edukaciji koja će se održati u zagrebačkom hotelu Antunović 27. rujna.

Edukacija će trajati od 8 sati i 30 minuta do 16. sati i 15 minuta i prilika je polaznicima, ne samo za usvajanje znanja i razmjenu iskustva nego i za prikupljanje dodatnih bodova kako bi mogli obnoviti certifikate. Sudjelovanjem se stječe osam bodova.

Detalje o temama koje će obraditi naši stručnjaci, Zvonimir Jukić iz DKOM-a i LC-ova konzultantica Nataša Opačić, možete potražiti na 👉poveznici

Usavršavanje u javnoj nabavi održava se u okviru ovogodišnje Konferencije Panorama 2023. Pozivamo vas da pogledate što smo još sve pripremili 👉 na Panorami te da nam se pridružite.