Pripreme za LC Konferenciju Panorama 2022 u samoj su završnici. Svi odjeli LC-a užurbano rade kako bi sve bilo spremno za otvaranje Konferencije 20. rujna u zagrebačkom hotelu Antunović. Za sadašnje i buduće korisnike i ove smo godine, kao i svake, pripremili bogat program s brojnim predavanjima, radionicama i panel raspravama na kojima ćemo učiti, razmjenjivati iskustva i dakako družiti se.

LC-ovi i gostujući stručnjaci govorit će o najnovijim zakonskim izmjenama te aktualnim temama među kojima smo dakako veliki dio prostora posvetili onim gorućima – Uredbi o uredskom poslovanju i uvođenju eura.

Dio radionica popunjen, požurite

Neke od radionica već smo popunili, no na nekima mjesta još ima. Stoga požurite i prijavite se za sudjelovanje kako biste u iduću godinu ušli dobro informirani i suvereno koračali kroz novitete iz digitalnog svijeta.

Najkraći i najbrži put do druženja s nama od 20. do 23. rujna je www.lc-panorama.com/prijava/ . Budite među onima koji su već rezervirali svoje mjesto na jednoj od najposjećenijih konferencija. Čekamo vas!