U utorak smo u zagrebačkom hotelu Antunović održali prvu od niza edukacija koje smo pripremili za naše korisnike kako bismo spremni dočekali poreznu reformu. Edukaciju pod nazivom “Porezna reforma kroz obračun plaće i drugog dohotka” smo podijelili na dva dijela. U skladu s tim, naša stručnjakinja Karolina Labaš-Domišljanović polaznike je upoznala sa svim novostima koje se odnose na porez na dohodak, ali im pokazala i kako će se novosti primjenjivati tijekom rada u aplikacijama.

Prilika za postaviti pitanje i dobiti sve odgovore

Uz predviđeni sadržaj bila je to prigoda da korisnici postave i brojna zanimljiva pitanja. Do kada lokalne jedinice moraju donijeti odluke vezano uz ukidanje prireza te mjesečne i godišnje porezne stope, na što se točno odnose umanjenja doprinosa, ima li umanjenje doprinosa utjecaj na drugi dohodak i kakvu to izjavu zaposlenik treba dostaviti u slučaju da radi kod više poslodavaca – samo su neka od pitanja na koja su dobili odgovore.

Želite li i vi znati više i u 2024. ući bez ikakvih izazova vezanih uz poreznu reformu još nam se stignete pridružiti na edukacijama koje smo za vas organizirali do kraja godine. Više o njihovom sadržaju te o datumima i prijavama možete pronaći OVDJE.