Naši konzultanti pripremili su naprednu obuku čiji je cilj obuka korisnika za rad s aplikacijom 223, kako bi mogli prilagoditi procese rada sukladno novoj Uredbi o uredskom poslovanju.

Radionica je namijenjena svim korisnicima. Preporuka je da radionici prisustvuju pročelnici, službenici i djelatnici pisarnice.

Datumi održavanja: 05.09.2022., 12.09.2022.
Vrijeme održavanja:  10:00 – 12:00 h
Radionica će se održati putem aplikacije ZOOM.

Predavači: Jelena Srdić

Sadržaj radionice:

Nova Uredba o uredskom poslovanju donijela je mnoge novosti u radu javnopravnih tijela te su sukladno tome napravljene dorade sustava kako bi imali sve alate potrebne za novu, digitalnu upravu. U ovoj radionici pružiti ćemo informaciju o svim doradama aplikacije, s posebnom osvrtom na sljedeće teme:

 • Plan klasifikacijskih oznaka i brojčane oznake pismena
  • Prikazati ćemo novosti vezane uz plan klasifikacijskih oznaka i kako one utječu na plan arhivskog gradiva. Također, pružiti ćemo pojašnjenje pojmova jedinstvene oznake pismena i jedinstvenog identifikatora pismena te kako se isti definiraju i koriste u aplikaciji Uredsko poslovanje
 • Kreiranje pismena unutar aplikacije Uredsko poslovanje
  • Posebna pozornost posvetiti će se mogućnosti kreiranja pismena izravno u aplikaciji Uredsko poslovanje s automatskim unosom podataka na word predložak, mogućnošću elektroničkog potpisa te slanju istih.
 • Priprema predmeta za pismohranu i arhiv
  • Prikazati ćemo mogućnost automatske obrade podataka te pripremu izvještaja za Državni arhiv
 • Otprema pošte
  • Predstaviti ćemo novu mogućnost pripreme dokumenata za poštu te kreiranja – elektroničke prijamne knjige (ePK)

 

UPUTE ZA PRIJAVU I PRISTUPANJE:

Potrebno je ispuniti online prijavnicu (navesti točne i potpune podatke). Sustav će automatski potvrditi zaprimanje. Dan prije edukacije, a najkasnije na dan održavanja do 2 sata prije početka, dobit ćete mail s poveznicom putem koje možete pristupiti edukaciji.

 

NAPOMENA:

Obuka je besplatna za sve korisnike LC SPI rješenja.

LC zadržava pravo limitiranja broja sudionika, prednost ostvaruju korisnici i partneri LC-a.
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.

 

PRIJAVNICA: