Korisnici LC eSPI rješenja prepoznali su prednosti rada u eSPI cloudu – potpunu funkcionalnost SPI sustava ma gdje bili. I to uz puno praktičnih benefita i uštede.

eSPI omogućava korištenje i rad u LC aplikacijama koje su, kao i podaci, smještene na poslužiteljima koje održava LC. Pristup LC programima odvija se putem interneta, te ne zahtijeva prethodnu instalaciju. LC omogućava korištenje eSPI usluge bez vremenskog dnevnog ograničenja. Korisnici usluge eSPI ne trebaju poslužitelj niti brinu o njegovoj nadogradnji. Sam poslužitelj se nalazi u LC data centru gdje mu je osigurano stalno napajanje, pristup internetu, te svi drugi uvjeti potrebni za nesmetan rad, kao i nadogradnja svih potrebnih tehničkih komponenti, te back up podataka. Za korisnike ove usluge osiguran je prostor za podatke, te briga i održavanje baze podataka s redovitim nadogradnjama na posljednju definiciju sistemskog softvera. Podaci su zaštićeni antivirusnom aplikacijom koja se svakodnevno nadograđuje novim virusnim definicijama.

Novi eSPI 3.0 uz sve prednosti donosi brojne novine:

  • najmoderniji cloud poslužitelji
  • superbrzi diskovi
  • visoko dostupne aplikacije
  • backup na nekoliko lokacija
  • najnoviji Microsoft operativni sustav
  • najnovija verzija Microsoft SQL servera
  • optimizirane udaljene konekcije
  • povećana sigurnost sustava i podataka

eSPI 3.0 omogućuje rad na jednom od najnaprednijih hrvatskih cloud rješenja. Fleksibilnost koju pruža eSPI cloud posebno dolazi do izražaja kada treba organizirati rad s različitih lokacija za operatere koji svoj posao ne mogu obavljati bez direktne veze s poslužiteljem. Operater se jednostavno prijavi na bilo koje računalo koje ima stabilnu internetsku vezu i udovoljava tehničkim uvjetima te s bilo koje lokacije nastavi nesmetano raditi.

Važno nam je da za naše korisnike uvijek osiguramo najbolja rješenja i koristimo najnovije tehnologije pa je prelazak na novu infrastrukturu predviđen za sve LC eSPI korisnike bez troškova.

Nova verzija će stići do svih korisnika eSPI cloud rješenja u najkraćem roku. Već tijekom narednog tjedna kontaktirat ćemo vas radi dogovora oko termina prebacivanja.

Unaprijedite svoje poslovanje – nama prepustite brigu o serverima, bazama i podacima.

eSPI rad na virtualnom poslužitelju – nova razina poslovne slobode