Vrijeme je i za prvu ovogodišnju edukaciju posvećenu radu u aplikaciji Salda konti. Cilj naše napredne obuke je pokazati korisnicima kako se riješavaju najčešće postavljana pitanja za rad unutar  same aplikacije. Riječ je o pitanjima kao što su primjerice: što učiniti ako imam otvorenih dokumenata a opomene se ne formiraju, što kada filtriram izvještaje ali ne dobijem podatke koje trebam, što učiniti kada ne mogu promijeniti dokument jer ima rezervaciju, kako se storniraju dokumenti samo jednog prostora te zašto mi dokumente ne prikazuje na zatvaranju? Uz navedena pitanja rješavat ćemo i brojna druga koja korisnici postavljaju i koja im mogu dodatno pomoću u kvalitetnijem provođenju potrebnih procesa.

Vrijeme i mjesto održavanja: 12. travnja 2024. u trajanju od 09:30-15:00 sati, u prostorijama LC Dalmacija, Lička 4 👉 Prijave su zatvorene s 28. ožujkom 2024.

Vrijeme i mjesto održavanja: 15. travnja 2024. u trajanju od 09:30-15:00 sati, u prostorijama Libusoft Cicoma, Remetinečka cesta 7, Zagreb 👉 Prijave su zatvorene s 10. travnjem 2024.

Predavači: Adela Dorner i Paula Bjažević

Sadržaj: 

  • otvaranje radionice i upoznavanje s rasporedom rada
  • odgovori na najčešća pitanja vezana za ulazne i izlazne račune
  • odgovori na najčešća pitanja za izvještajni sustav Salda konti
  • odgovori na najčešća pitanja za obrade storniranja i isknjiženja/otpisa
  • odgovori na najčešća pitanja za rad s izvodima, zatvaranjima i preknjiženjima
  • odgovori na najčešća pitanja vezana za opomene, ovrhe i obračun kamata

NAPOMENA:

Cijena za sudjelovanje na naprednoj obuci – uživo iznosi po sudioniku 210,00 eura+ PDV
Za korisnike LC SPI rješenja cijena po sudioniku iznosi 110,00 eura + PDV

Plaćanje se obavlja po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.
Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.

Ako je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam navedeni broj dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.