Kod primjene odredbi Zakona o PDV-u na snagu je, od 01. siječnja 2020., stupio veliki broj zakonodavnih izmjena pa je pred poreznim obveznicima bila brza prilagodba i usvajanje novosti iz četvrtog kruga porezne reforme. A nedugo nakon toga posebne okolnosti izazvane pandemijom COVID-19 donijele su i dodatne specifičnosti provedbe mjera. Zato ćemo na jednom mjestu pružiti sve detaljne informacije vezane uz izmjene propisa i ukazati na novosti u Zakonu o PDV-u, te na ispravnu provedbu mjera u „posebnim“ okolnostima.

Termin održavanja 13. listopada 2020. uživo u Zagrebu

Sadržaj radionice:

  • Novosti u Zakonu o PDV-u od 1. siječnja 2020.g.
  • Mjere Vlade kao pomoć u krizi zbog pandemije COVID-19
  • Zakupnina za vrijeme otežanog rada zbog pandemije COVID-19
  • Zakonski propisi
  • Povećanje praga za oporezivanja prema naplaćenim naknadama

Lokacija: Ovisno o broju sudionika odabrat ćemo lokaciju i prostor koji u najvećoj mjeri udovoljava preporukama za suzbijanje epidemije COVID-19 te vas na vrijeme obavijestiti o točnoj lokaciji na kojoj će se edukacija održati

Edukacija se održava uz provedbu svih općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo


NAPOMENA:
Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
– u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

U cijenu napredne obuke/seminara/radionice uključeni su radni materijali i prigodna zakuska.
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


PRIJAVNICA