Izmjene zakona, novi propisi te svi izazovi s kojima se pročelnici u lokalnim jedinicama susreću u svom radu bit će teme našeg 14. Savjetovanja pročelnika koje će se 28. rujna održati u zagrebačkom hotelu Antunović. Riječ je o Savjetovanju koje je dio naše velike Konferencije Panorama i koje već tradicionalno organiziramo u suradnji s Udrugom gradova.

Na Savjetovanju ćemo govoriti o imovinskom oporezivanju kao financijskoj injekciji općinama i gradovima, obvezama dužnosnika i sukobu interesa, nedoumicama u provedbi financiranja udruga, mjeri 7.4.1. i EU projektima te o transparentnosti potrošnje vezano uz posljednje novosti koje nam je donio Naputak Ministarstva financija.

Panel rasprave

Ove godine Savjetovanje ćemo i posebno začiniti s čak četiri različite panel rasprave. Na njima će riječi biti o utjecaju porezne reforme na proračune lokalnih jedinica i koracima koje je potrebno poduzeti kako bi se pokrili gubici, uvođenju riznice i jedinstvenog ŽR-a, izazovima vezanim uz uredsko poslovanje, ali i svim ostalima s kojima se u svakodnevnom radu susreću pročelnici i službenici koji obavljaju složenije poslove.

Panel rasprave svakako će biti prilika za iznošenje primjera iz prakse, postavljanje pitanja, ali i razmjenu iskustava koja nam je svima neiscrpan izvor informacija.  Sve detalje o 14. Savjetovanju pročelnika možete pronaći u 👉 programu rada Savjetovanja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se 28. rujna od 9 sati i 30 minuta u hotelu Antunović. Na 14. Savjetovanje pročelnika, kao i na druge sadržaje koje obuhvaća Panorama 2023. prijaviti se možete 👉OVDJE. 

Zajedno širimo vidike i pomičimo granice poslovanja! Očekujemo vas!