Jučer se u našim prostorijama održala zadnja radionica za obradu promjena u Pravilniku o proračunskim klasifikacijama u ovoj godini. Zbog velikog interesa i iznimne kompleksnosti promjena, radionice će se nastaviti održavati i u siječnju.

Sveukupno je u našu školicu tijekom prosinca došlo 147 djelatnika iz organizacija koje su naši korisnici i mišljenje je poprilično jednoglasno – svima je dolazak puno pomogao u razumjevanju ovih zakonskim promjena.

Važno je istaknuti da dok se nije počelo konkretno raditi na primjerima mnogi od njih nisu zapravo bili ni svjesni koliko se puno toga mijenja novim Pravilnikom, tako da apeliramo na naše korisnike koji nisu svoje djelatnike prijavili za ovaj, kako je to ispalo, prvi ciklus proračunskih radionica.

LIBUSOFT CICOM je uskladio program SPI/Računovodstvo Proračuna s izmjenama, ali bez dodatne edukacije rad s novostima može biti kompliciran. Zato, ako nam se još niste javili, učinite to uskoro jer od sredine siječnja nastavljamo s obukom za ovu problematiku.

Završen prvi ciklus proračunskih radionica|spi